22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024

Άρης – ΑΕΚ: Οι δηλώσεις των προπονητών

By on 21 Ιανουαρίου, 2017 0 678 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιντιακέθ:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το σημερινό αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε ένα γκολ μετά από λάθος, λόγω τραυματισμών έπρεπε να κάνουμε δύο αλλαγές από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά δεν μπορούσαμε.

Ο διαιτητής επέτρεψε αυτού του είδους το παιχνίδι. Η ομάδα άξιζε το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε μόλις 15 λεπτά, αυτά τα πράγματα είναι απίστευτα. Τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις ήταν πολύ λίγα.

Κάποιος αποφάσισε να παίξουμε ξανά Σάββατο, συνεχόμενα παιχνίδια σε οκτώ μέρες. Αυτό ήταν δύσκολο για μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, έδωσαν τα πάντα. Ευχαριστώ στον κόσμο για τη συμπαράσταση. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικόλα Μαρτίδη:

«Πριν το παιχνίδι ο πρόεδρος έφερε μια φωτογραφία με χιλιάδες φιλάθλους στην κερκίδα. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θέλω να αντιμετωπίζεται έτσι.

Χάσαμε δύο βαθμούς, η ΑΕΚ δεν έκανε σουτ στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ θα μπορούσε να ήταν 2-0 ή 3-0. Οι τραυματισμοί της ΑΕΚ ήταν λόγω του ρυθμού που επιβάλαμε στο παιχνίδι, ίσως να μην μπορούσε να ακολουθήσει αυτό τον ρυθμό.

Είχαμε κι εμείς συνεχόμενα παιχνίδια, όμως ο Άρης έχει αρκετούς παίκτες για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα».