27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Η ζωή είναι του Ρούνεϊ, αυτός θα αποφασίσει»

«Η ζωή είναι του Ρούνεϊ, αυτός θα αποφασίσει»

By on 23 Ιανουαρίου, 2017 0 839 Views

Ξεκάθαρος αναφορικά με τον επόμενο προορισμό της καριέρας του Γουέιν Ρούνεϊ, ήταν ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε ότι η επιλογή ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον ίδιο τον παίκτη.

Ο Πορτογάλος ανέφερε επίσης, ότι ο 31χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος με το τέρμα που πέτυχε έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του με αντίπαλο τη Στόουκ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του Σαββάτου (21/1) στο «Bet365 Stadium», είναι σε θέση ακόμα να προσφέρει πολλά στους «κόκκινους διαβόλους».

«Θα μπορούσε κανείς να ασκήσει αρνητική κριτική στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αν το περασμένο καλοκαίρι επέλεγε την Κίνα ή τις Ηνωμένες Πολιτείες; Θα μπορούσε να κάνει το ίδιο για έναν άνθρωπο που έχει στο ενερηγτικό του μια τέτοια εκπληκτική καριέρα; Όχι, και νομίζω ότι και για τον Γουέιν ισχύει το ίδιο. Η ζωή του και η καριέρα του του ανήκουν. Εξαρτάται από τον ίδιο και την οικογένειά του η απόφαση που θα λάβει. Νομίζω πάντως, ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει στην ομάδα μας. Όταν όμως, φτάνεις σε ένα τέτοιο επίπεδο στην καριέρα σου, τότε είναι στο «χέρι» σου το επόμενο βήμα που θα ακολουθήσεις», επισήμανε για τον Ρούνεϊ ο Μουρίνιο.