17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με επιτυχία η εκστρατεία “Ησυχία, σήμερα μιλάμε μόνο εμείς”

Με επιτυχία η εκστρατεία “Ησυχία, σήμερα μιλάμε μόνο εμείς”

By on 23 Ιανουαρίου, 2017 0 947 Views

“Ησυχία, σήμερα μιλάμε μόνο εμείς” είπαν τα παιδιά το Σαββατοκύριακο. Στη φωτογραφία, η ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας ηλικίας 2005 που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Grassroots ΠΟΑ Επαρχίας Λευκωσίας.
———————–

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο η εκστρατεία για τη “Σιωπηρή Προπονητική Καθοδήγηση” στα παιδικά Πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΚΟΠ.

Το σύνθημα της εκστρατείας ήταν “Σήμερα μιλώ ΜΟΝΟ εγώ” και στόχος ήταν να αφεθούν τα παιδιά να χαρούν το παιχνίδι χωρίς παρεμβάσεις από τους προπονητές ή τους γονείς που παρακολουθούσαν τους αγώνες. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι προπονητές και οι γονείς σεβάστηκαν την εκστρατεία και τα σχόλια σχεδόν από όλους τους εμπλεκόμενους ήταν θετικά.

Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι, οι γονείς συμμετείχαν με το χειροκρότημα ενώ οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν τις οδηγίες τους πριν την έναρξη των αγώνων και στο ημίχρονο.

Με τον τρόπο αυτό, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν πρωτοβουλίες και να δημιουργήσουν από μόνα τους στο γήπεδο, να κάνουν λάθη χωρίς το άγχος της παρατήρησης και μέσα από τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να βελτιωθούν.

Στόχος είναι να υπάρξει και συνέχεια χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε οργανωμένη εκστρατεία από την ΚΟΠ με τους προπονητές να καθοδηγούν τις ομάδες τους με το όσο το δυνατό λιγότερες παρεμβάσεις και τους γονείς να παρακολουθούν τους αγώνες χωρίς να παρεμβαίνουν στην προσπάθεια των παιδιών τους ή στο έργο του προπονητή.