20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024

ΣΙΕΛΗΣ:Σας ευχαριστώ…Θα μου λείψετε όλοι

By on 24 Ιανουαρίου, 2017 0 1354 Views

Με ευχαριστίες αποχαιρέτησε την ΑΕΛ και τον κόσμο της ο Βαλεντίνος Σιέλης:
«Η περασμένη βδομάδα ήταν η πιο δύσκολη και ψυχοφθόρα που έχω περάσει ποτέ… Αν και με λυπεί πολύ το γεγονός οτι δεν θα τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε δεν μου άφηνε άλλη επιλογή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες και προπονητή μου ότι έχουν τις ικανότητες και το πάθος για μεγάλα πράγματα.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο κύριο Ανδρέα Σοφοκλέους, τον αντιπρόεδρο κύριο Ανδρέα Γιάπα και όλο το συμβούλιο της ΑΕΛ, που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας.
Ένα μεγάλο ευχαριστό στον προπονητή μου, Πάμπο Χριστοδούλου, το τεχνικό του επιτελείο και φυσικά όλους τους συμποδοσφαιριστές μου, γιατί χωρίς αυτούς ίσως η χρονιά αυτή να μην είχε το ίδιο αποτέλεσμα για μένα.
Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, τεχνικό διευθυντή και εκπρόσωπο τύπου της ομάδας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, με γνώμονα την αγάπη τους για την ομάδα.
Τέλος, θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο της ΑΕΛ που με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα και με έκανε να νιώθω περήφανος που αγωνιζόμουν για αυτόν! Θα μου λείψετε όλοι! Κατέχετε ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου! Καλή συνέχεια και το κεφάλι ψηλά».