17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024

Τέλος εποχής για την Formula 1!

By on 24 Ιανουαρίου, 2017 0 800 Views

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος λάμβανε αποφάσεις για την Formula 1 τα τελευταία 39 χρόνια. Είχε αναλάβει το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή της το 1978.

Μέχρι σήμερα…

Ο Μπέρνι Εκλεστόουν σήμερα έκανε γνωστό ότι δεν εκτελεί πλέον τα καθήκοντα που είχε. Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία επιβεβαιώνει -εν μέρει- τις πληροφορίες που υπήρχαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικότερα τα πολλά δημοσιεύματα τα οποία υπήρχαν και σήμερα.

Αν και αυτά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για παραίτηση, εκείνος σε δήλωσή του σε γνωστό περιοδικό που ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μίλησε για “καθαίρεση”.

«Σήμερα καθαιρέθηκα.. Απλώς έφυγα. Είναι επίσημο. Δεν είμαι μια ο επικεφαλής της εταιρείας. Τη θέση μου τη πήρε ο Τσέις Κάρεϊ. Το νέο μου πόστο είναι μια από αυτές τις… αμερικανιές. Είναι κάτι σαν επίτιμος πρόεδρος», ανέφερε και συνέχισε:

«Αυτός είναι ο τίτλος μου πια. Βέβαια, δεν γνωρίζω τι σημαίνει αυτό. Τώρα πια οι ημέρες μου στο γραφείο θα είναι περισσότερο ήσυχες. Ίσως να μπορέσω στο μέλλον να παρακολουθήσω από κοντά και ένα γκραν-πρι. Βλέπετε έχω ακόμη φίλους στη Formula 1 και μπορώ να εξασφαλίσω μια θέση σε έναν αγώνα», κατέληξε.