26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου φτάνει στο τέλος της και τα σενάρια πέρνουν φωτιά

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου φτάνει στο τέλος της και τα σενάρια πέρνουν φωτιά

By on 25 Ιανουαρίου, 2017 0 640 Views

Λίγες μέρες έμειναν για να ολοκληρώσουν οι ομάδες τις μεταγραφικές κινήσεις του χειμώνα και υπάρχουν πολλοί παίκτες που ψάχνουν νέο προορισμό στην καριέρα τους, σε μία εβδομάδα κατά την οποία θα δαπανηθούν εκατομμύρια.

1) Ντιμίτρι Παγιέ (Γουέστ Χαμ)

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που έλαμψε στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ αλλά και το Euro, είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τα «Σφυριά», κάτι το οποίο γνωρίζει καλά η Γουέστ Χαμ και της έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Πιθανός προορισμός του Παγιέ, η πρώην ομάδα του, Μαρσέιγ, που είναι διατεθειμένη να ξοδέψει πάνω από 20 εκατ. ευρώ για να τον πάρει πίσω.

2) Χεσέ Ροντρίγκεζ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρήκε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην Παρί (368 λεπτά σε 14 αγώνες) και γι’ αυτό θέλει να αναζητήσει την τύχη του αλλού. Τόσο η Λας Πάλμας, όσο και η Μίντλεσμπρο, έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους.

3) Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Πρόσφατα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, ξεπερνώνας το ρεκόρ του Μπόμπι Τσάρλτον (250 γκολ), όμως φέτος είναι αναπληρωματικός με τον Μουρίνιο, ο οποίος πετά σε εκείνον το γάντι για να αποφασίσει για το μέλλον του. Οι σειρήνες και τα χρήματα από την Κίνα είναι πολλά και κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Ρούνεϊ αν θελήσει να μετακομίσει στην Ασία.

4) Τζάκσον Μαρτίνεζ (Γκουανγκζού Εβρεγκράντε)

Ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, έμεινε εκτός λίστας για το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ από τον Σκολάρι. Η Μπεσίκτας δείχνει ενδιαφέρον για την επιστροφή του παίκτη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

5) Τζον Τέρι (Τσέλσι)

Ο αρχηγός της Τσέλσι δεν είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση με τον Κόντε, αφού έχει παίξει πολύ λίγα παιχνίδια φέτος, παρόλο που ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Ιούνιο. Ο 36χρονος Τέρι θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ και την Μπόρνμουθ.

6) Πατρίς Εβρά (Γιουβέντους)

Καθότι δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γιουβέντους, πολλές άλλες ομάδες θα ήθελαν να ενισχύσουν την άμυνα τους με αυτόν. Τις τελευταίες εβδομάδες γνωστά είναι τα φλερτ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Μαρσέιγ και την Κρίσταλ Πάλας.

7) Φερνάντο Γιορέντε (Σουόνσι)

Ο Ισπανός, που έχει πετύχει οκτώ γκολ με τη φανέλα της Σουόνσι φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του πρώην προπονητή του στη Γιουβέντους, και νυν τεχνικού της Τσέλσι, Κόντε, για να τον κάνει παρτενέρ του Ντιέγκο Κόστα.

8) Ντιντιέ Ντρογκμπά (βετεράνος;)

Χωρίς ο ίδιος να έχει ξεκαθαρίσει αν θα σταματήσει την καριέρα του μετά το πέρασμα του από το MLS και την Impact Montreal, ο 38χρονος επιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο της βραζιλιάνικης Κορίνθιανς, στην πρόταση της οποίας δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.