10 Δεκεμβρίου, 2023
  • 10 Δεκεμβρίου, 2023

ΣΚΑΜΠYΛΗΣ:Αισιοδοξία με τη δύναμη της έδρας

By on 26 Ιανουαρίου, 2017 0 661 Views
Με αισιοδοξία περιμένουν οι διεθνείς μας την πρεμιέρα της ερχόμενης Δευτέρας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal.
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο νέος κύκλος της προετοιμασίας κάτω από την καθοδήγηση του Άθου Στυλιανού, τέθηκαν υψηλοί στόχοι και η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί πρόκληση για την Εθνική μας.
«Κληρωθήκαμε σε ένα δύσκολο όμιλο όπου η κάθε ομάδα έχει τις δικές της πιθανότητες πρόκρισης και πιστεύω ότι ο βαθμός δυσκολίας θα φανεί και μέσα από την εξέλιξη των αγώνων του ομίλου μας.
Από τη δική μας πλευρά στοχεύουμε στο κάτι παραπάνω και το παραπάνω είναι η πρόκριση. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας για την πρώτη θέση.
Είναι σημαντικό σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να έχουμε και την στήριξη του κόσμου, παίζουμε στην Κύπρο και η δύναμη της έδρας θα διαδραματίσει το δικό της ρόλο στο κυνήγι της πρόκρισης», δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο εκ των αρχηγών της Εθνικής μας Τάσος Σκαμπύλης και συνεχίζοντας προσθέτει αναφορικά με την πρεμιέρα:
«Κάθε πρεμιέρα είναι σημαντική και ασφαλώς έχει και τις ιδιαιτερότητες της. Σίγουρα νίκη στην πρεμιέρα επί της Δανίας θα δώσει πολύπλευρο όφελος στην ομάδα μας και ελπίζω να κάνουμε καλή αρχή που θα ενισχύσει και το στόχο της πρόκρισης.
Δουλεύουμε εδώ και αρκετό καιρό με τα παιδιά, υπάρχει μεγάλη διάθεση και είμαι βέβαιος πως ο κάθε ποδοσφαιριστής θα δώσει το μάξιμουμ για να εξασφαλίσουμε τον απολογισμό που θα μας χαρίσει τη διάκριση».
Μπήκε κανονικά ο Ιακώβου
Από χθες ξεκίνησε το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και ο Χρίστος Ιακώβου. Μια ευχάριστη ασφαλώς εξέλιξη δύο ημέρες  πριν από την επιλογή της τελικής αποστολής για τους αγώνες της προκριματικής φάσης.
Στον κύκλο της προετοιμασίας συμμετέχουν δεκαεπτά ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με τους κανονισμούς θα δηλωθούν δεκατέσσερις για τους αγώνες της προκριματικής φάσης.
Η πρεμιέρα με τους Δανούς είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα στις 18:30 στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία. Νωρίτερα (16:00) θα διεξαχθεί ο αγώνας Νορβηγία – Κόσσοβο.