27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε δύο αγώνες… (υπαιτιότητα σε ΑΕΖ και Καρμιώτισσα)

Ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε δύο αγώνες… (υπαιτιότητα σε ΑΕΖ και Καρμιώτισσα)

By on 26 Ιανουαρίου, 2017 0 824 Views

Η UEFA απέστειλε στην ΚΟΠ εκθέσεις με στοιχεία για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε δύο αγώνες που έγιναν πρόσφατα, ένα για το Πρωτάθλημα Cyta και ένα για το Κύπελλο Coca – Cola.

Όπως σημειώνει η UEFA, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το αποτέλεσμα των δύο αυτών αγώνων, χειραγωγήθηκε προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.

Ο αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta, έγινε την περασμένη Κυριακή μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΖ Ζακακίου για την 20η αγωνιστική.

Όπως αναφέρει η έκθεση της UEFA, υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα ότι η ΑΕΖ Ζακακίου θα έχανε στο πρώτο ημίχρονο με τουλάχιστον πέντε τέρματα διαφορά.

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 7-0 για το ΑΠΟΕΛ και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 5-0.

Η έκθεση της UEFA αποδίδει υπαιτιότητα στην ΑΕΖ Ζακακίου.

**Η δεύτερη έκθεση αφορά τον αγώνα Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών και της ΑΕΚ Λάρνακας που έγινε στις 18 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης, επαναληπτικός αγώνας.

Όπως αναφέρει η έκθεση της UEFA, υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα ότι η Καρμιώτισσα θα έχανε τον αγώνα με τουλάχιστον πέντε τέρματα διαφορά.

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 6-1 για την ΑΕΚ.

Η έκθεση της UEFA αποδίδει υπαιτιότητα στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Οι εκθέσεις της UEFA παραδόθηκαν στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ, που παρέπεμψε το φάκελο με όλα τα στοιχεία στον Αθλητικό Δικαστή.