12 Απριλίου, 2024
  • 12 Απριλίου, 2024

Η αποστολή της Εθνικής Futsal

By on 27 Ιανουαρίου, 2017 0 803 Views
Ανακοινώθηκε σήμερα η τελική αποστολή της Εθνικής μας ενόψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal 2018.
Ο τελικός κατάλογος. όπως καθορίζουν και οι κανονισμοί της UEFA, συμπεριλαμβάνει δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές και σημειώνεται η πρώτη παρουσία του Παναγιώτη Σκαρπάρη σε αποστολή της Εθνικής μας για διεθνείς αγώνες.
Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού για τους αγώνες της προκριματικής φάσης.
ΑΕΛ: Άγγελος Περικλέους, Νικόλας Τσακανιάς, Νίκος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Στεργιόπουλος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Χρίστος Κόκκινος
ΑΠΟΕΛ: Σάββας Ομήρου
ΟΜΟΝΟΙΑ – ARARAT: Αναστάσιος Σκαμπύλης, Βαρνάβας Κοντοδημήτρος, Γιάννης Ιωάννου, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Μανώλης Μανώλη, Παναγιώτης Σκαρπάρης
ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη: Παρασκευάς Ψηλογένης
Ο κύκλος της προετοιμασίας συνεχίζεται σήμερα με προπόνηση στο Λευκόθεο (18:30 συγκέντρωση) και το Σάββατο η προπόνηση θα γίνει στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης), συγκέντρωση στις 10:30πμ.
Την Κυριακή το απόγευμα (συγκέντρωση στις 17:00) η προπόνηση θα γίνει στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και ακολούθως η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.