11 Δεκεμβρίου, 2023
  • 11 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αρνητική απάντηση του ΑΠΟΕΛ σε πρόταση της Τορίνο για τον Σωτηρίου…

Αρνητική απάντηση του ΑΠΟΕΛ σε πρόταση της Τορίνο για τον Σωτηρίου…

By on 28 Ιανουαρίου, 2017 0 896 Views

Αρνητική απάντηση για την παραχώρηση του Πιέρου Σωτηρίου από την Τορίνο έδωσε το ΑΠΟΕΛ, όπως αποκαλύπτει η οπαδική ιστοσελίδα apoel.net.

Το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας apoel.net αναφέρει τα εξής:

«Το πιο καυτό όνομα στην Κύπρο είναι χωρίς αμφιβολία ο Πιέρος Σωτήριου κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πράξη όταν προ ημερών η Τορίνο επιχείρησε να εντάξει στο δυναμικό της τον επιθετικό μας. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ιταλική ομάδα ήταν διαθετημένη να δαπανήσει ένα ποσό που έφτανε στα 2 εκατομμύρια ευρώ αλλά η διοίκηση Πετρίδη απέρριψε την πρόταση.

Οι λόγοι που ο ΑΠΟΕΛ ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη ήταν δυο. Ο Σωτήριου θεωρείται απαραίτητος στην προσπάθεια που γίνεται για κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και τυχόν παραχώρηση του ίσως βάλει την ομάδα σε μπελάδες. Ακόμα και μετά την απόκτηση του Μπαράλ η εξάρτηση και ώθηση που μπορεί να δώσει ο Πιέρος είναι μεγάλη. Ένας ή και περισσότεροι τραυματισμοί επίσης μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα.

Η άλλη πτυχή αφορά την εκτίμηση της διοίκησης Πετρίδη ότι το καλοκαίρι το timing θα είναι καλύτερο και μέχρι τότε το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να ανεβεί προς τα πάνω η τιμή πώλησης του παίκτη.

Η πρόταση της Τορίνο αλλά και οι ανεπίσημες κρούσεις από άλλες ομάδες όπως αυτές των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θέτουν ως μίνιμουμ τιμή πώλησης τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που φαίνεται να “κλειδώνει”.

Το όχι λοιπόν στην Τορίνο διατηρεί στο ρόστερ μας το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο με τρόπο που δημιουργεί βάσιμες ενδείξεις ότι το καλοκαίρι θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιολογηθούν περισσότερες προτάσεις και με τρόπο που ο ΑΠΟΕΛ θα βγει πιο ισχυρός τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά».