27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

Βρήκε γιατρικό στο 97′ η Τότεναμ!

By on 28 Ιανουαρίου, 2017 0 779 Views

Νωρίτερα ήταν η Λίβερπουλ που είχε υποστεί το σοκ του αποκλεισμού και το ίδιο πήγε να συμβεί και στην Τότεναμ. Η Γουίκομπ της League 2, δηλαδή της 4ης κατηγορίας, έκανε το επικό να βάλει τρία γκολ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές. Αφού πρώτα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ο Πολ Χάγιες έκανε με δύο δικά του γκολ το 0-2 (23′, 36′ πεν.). Ο Σον μείωσε (60′) και ο Γιάνσεν ευστόχησε σε πέναλτι στο 64′ για το 2-2 (σ.σ.: έχει βάλει τέσσερα γκολ με την Τότεναμ όλα από την άσπρη βούλα). Ο Τόμπσον όμως (84′) έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που άγγιξαν την τεράστια έκπληξη. Στο 89′ όμως ο Ντέλε Αλι έξανε το 3-3 και στο 97′ ο Σον χάρισε στους Spurs το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Κυπελλου.
Εύκολη πρόκριση για Σίτι
Θεωρητικά η Σίτι είχε την πιο δύσκολη αποστολή στο Κύπελλο, καθώς έπρεπε να παίξει στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας. Το ταξίδι της όμως αποδείχτηκε πιο εύκολο, μιας και πέρασε με 0-3 από το «Σέλχαλστ Παρκ». Στην πρώτη του φορά στην 11άδα ο Γκάμπριελ Ζεσούς σέρβιρε το 0-1 στον Στέρλινγκ (43′), ο Σανέ βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί ματς (71′) και ο Γιάγια Τουρέ με ωραία εκτέλεση φάουλ (92′) καθάρισαν για τους Πολίτες, που είδαν ξανά να παίζει μετά από καιρό ο Βενσάν Κομπανί.

Ακάθεκτη η Τσέλσι
Η Τσέλσι συνεχίζει ακάθεκτη και στο Κύπελλο Αγγλίας, αφού πήρε εύκολη πρόκριση με 4-0 απέναντι στην Μπρέντφορντ. Οι Μπλε παρουσιάστηκαν σοβαροί, επέβαλλαν το ρυθμό τους και με κορυφαίο τον Πέδρο βρέθηκαν στη φάση των «16». Ο Γουίλιαν άνοιξε το σκορ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Πέδρο με ωραίο πλασέ από πάσα του Μπατσουαγί πέτυχε το 2-0. Ο Ισπανός μοίρασε ιδανικά στον Ιβάνοβιτς για το 3-0 και ο Μπατσουαγί έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο τελευταίος σε τρία ματς ως βασικός έχει συμμετοχή σε έξι γκολ της Τσέλσι (4 γκολ και 2 ασίστ)

Αποτελέσματα

Λίβερπουλ – Γουλβς 1-2

Τότεναμ – Γουίκομ 4-3

Οξφορντ – Νιούκαστλ 3-0

Λίνκολν – Μπράιτον 3-1

Τσέλσι – Μπρέντφορντ 4-0

Ρότσντεϊλ – Χάντερσφιλντ 0-4

Μπέρνλι – Μπρίστολ Σίτι 2-0

Μπλάκμπερν – Μπλάκπουλ 2-0

Μίντλεσμπρο – Ακρινγκτον 1-0

Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Σίτι 0-3