26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οδυνηρός συμβιβασμός για την ΑΕΚ με την ψυχωμένη ΑΕΖ

Οδυνηρός συμβιβασμός για την ΑΕΚ με την ψυχωμένη ΑΕΖ

By on 29 Ιανουαρίου, 2017 0 1294 Views

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ΑΕΚ δεν έφερε γκολ αν και είχε ευκαιρίες και το εύκολο γκολ που δέχθηκε στο 20 ΄την άγχωσαν και δεν μπόρεσε να κρατήσει ρυθμό ούτε να αντιδράσει αποτελεσματικά για μεγάλο διάστημα. Χρειάστηκε να φθάσει στο 86΄για να πετύχει την ισοφάριση (1-1)με σουτ εκτός περιοχής από τον Ακοράν. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν δραματικά με την ΑΕΚ να μην φεύγει από την περιοχή της ΑΕΖ που πάλευε να κρατήσει τουλάχιστον την ισοπαλία.Παρόλο που κέρδισε και πέναλτι στην εκπνοή η ΑΕΚ τελικά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο
Η ΑΕΖ άνοιξε το σκορ στο 20΄όταν ο Σεμέδο βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το δυνατό μακρινό σουτ, αιφνιδίασε τον Μίνιο ( φέρει την ευθύνη) και πέτυχε το 0-1 .
Η ισοφάριση ήρθε με το σουτ του Ακοράν στο 86΄αλλά δεν ήταν αρκετή και η πίεση εντάθηκε για δεύτερο γκολ. Στο 94΄βρέθηκε η ευκαιρία με πέναλτι που ορθά δόθηκε αλλά ο Τρισκόφσκι δεν μπόρεσε να το μετατρέψει σε γκολ αφού ο Σωφρονίου απέκρουσε εντυπωσιακά και στο φινάλε η ΑΕΖ έχασε ευκαιρία για να πάρει τη νίκη. Επιτυχία για την ΑΕΖ η ισοπαλία ,οδυνηρή για την ΑΕΚ που έχασε άλλους πολύτιμους βαθμούς από ομάδα του κάτω διαζώματος.

Η ΑΕΖ σε καμιά περίπτωση δεν έμοιαζε με την ομάδα που δέχθηκε 7 γκολ την περασμένη βδομάδα με τα γνωστά συνεπακόλουθα ,και παρά τις πολλές αλλαγές που την αποδυνάμωσαν τον τελευταίο καιρό πάλεψε με νύχια και δόντια για βαθμολογικό κέρδος. Με στενά μαρκαρίσματα και αλληλοκάλυψη περιόρισαν την δράση των επιθετικών της ΑΕΚ κα ιδιαίτερα μετά το γκολ του Σεμέδο είχαν αυτοπεποίθηση οι παίκτες της ΑΕΖ.Από την άλλη η ΑΕΚ στο παγωμένο γήπεδο της με οπαδούς μόνο γυναικόπαιδα και συνταξιούχους δεν έδωσε την εντύπωση ότι είναι η ομάδα που διεκδικεί τίτλο συνεχίζοντας μια παρατεταμένη περίοδο μέτριων εμφανίσεων με δυσκολία στο σκοράρισμα και χωρίς πολλές επιλογές και επινοήσεις στο παιγνίδι της.
Ασφαλώς δεν πάει στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ με την καλύτερη ψυχολογία και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά σε μια βδομάδα για να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων και της εικόνας της ομάδας.
ΑΕΚ (Ι.Ιδιακέθ): Μίνιο, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Μοισόφ, Μουρίγιο, Μπόλιεβιτς (84΄ Εγγλέζου), Λαρένα, Ακοράν, Τέτε, Τρισκόφσκι, Μαλόκου (46΄ Χαραλαμπίδης)

ΑΕΖ (Δ.Δημητρίου): Σοφρωνίου, Χρίστου, Στυλιανού, Παρασκευά, Σεμέδο, Μαμμίδης, Κατσής, Φελισιέν, Αιμ.Παναγιώτου (64΄ Ντίμα), Ποσίνκοβιτς (85΄ Σκόπλιακ), Ανδρέου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χρίστου, Σοφρωνίου, Φελισιέν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ορθοδόξου Ανδρέας
Α΄ ΒΟΗΘΟΣ: Γεωργίου Παύλος
Β΄ ΒΟΗΘΟΣ: Ξενοφώντος Χαράλαμπος
4ΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνου Γιώργος
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σκαπούλλης Χρίστος
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 100 μητέρες με τα παιδιά τους κάτω των 12 και συνταξιούχοι (το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών)