14 Ιουνίου, 2024
  • 14 Ιουνίου, 2024

ΑΡΝΕΣΟΝ:Έχω τη “δίψα” για τίτλους και επιτυχίες

By on 30 Ιανουαρίου, 2017 0 1074 Views

Με φιλοδοξίες και “δίψα” για επιτυχίες ξεκινά την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Κάρι Άρνασον. Ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου έβαλε αρκετά ψηλά τον πήχη:
“Είναι θετικά τα συναισθήματα που νιώθω. Προτού έρθω είχα μιλήσει με τον Ματ Νταρμπισάιαρ και μου είπε μόνο καλά λόγια για τον Σύλλογο”, ανέφερε ο Κάρι Άρνασον και συμμπλήρωσε: “Είχαν επιδείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες. Επέλεξα την ΟΜΟΝΟΙΑ για το εκτόπισμα που έχει ως Σύλλογος, αλλά και για την προοπτική που προσφέρει στους ποδοσφαιριστές για τίτλους, επιτυχίες και συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

Ακολούθως, αναφορικά με τις φιλοδοξίες του, τόνισε: “Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να πρωταγωνιστήσω, για να κερδίζω το κάθε παιχνίδι. Έχω τη “δίψα” για τίτλους και επιτυχίες. Ο Σύλλογος μπορεί να μου τα προσφέρει αυτά. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τους τίτλους αυτήν τη σεζόν”.

Όσο αφορά τη δική του παρουσία, ο Ισλανδός διεθνής σημείωσε: “Προτιμώ να μην μιλώ αρκετά για τον εαυτό μου. Ως ποδοσφαιριστής μου αρέσει να οργανώνω τον χώρο όπου αγωνίζομαι. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να προσφέρω αυτά που έχει ανάγκη η ομάδα”.

Ο Κάρι Άρνασον είχε ξανά για προπονητή του τον κ. Τζον Κάρβερ, το 2009, στην κοινή τους θητεία στην Αγγλική, Plymouth Argyle: “Γνωρίζω τον κ. Κάρβερ καθώς ήταν προπονητής μου στην Plymouth. Δεν θα ερχόμουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, εάν δεν είχα θετική εικόνα για τις ικανότητές του”.

Δεν έκρυψε τις υψηλές φιλοδοξίες που έχει, όσο αφορά την παρουσία του στην Εθνική Ισλανδίας: “Μίλησα με τον προπονητή της εθνικής προτού πάρω την τελική μου απόφαση. Μου είπε πως εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα το κατά πόσο θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Εάν συνεχίσω να αποδίδω σε υψηλό επίπεδο, θα συνεχίσω να παίζω στην εθνική. Θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο κύπελλο. Θα είναι η πρώτη φορά εάν το πετύχουμε και θα είναι τιμή για όσους ποδοσφαιριστές συμμετάσχουν”.

Τέλος, ο έμπειρος διεθνής έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας μας: “Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως είπα και πριν, γνωρίζω για τη δυναμική και το εκτόπισμα του Συλλόγου. Επίσης, γνωρίζω και για τον κόσμο της ομάδας. Είμαι βέβαιος πως θα απολαύσω την παρουσία μου εδώ”.