27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

«Έγιναν αστραπιαίες κινήσεις στο θέμα Μυτίδη»

By on 1 Φεβρουαρίου, 2017 0 508 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε για τα δεδομένα της ομάδας αυτή την στιγμή, το ντέρμπι που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ, την ενίσχυση στην επίθεση με την επιστροφή του Νέστορα Μυτίδη, αλλά και για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Τσάβι Ρόκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Super ΣΠΟΡ FM:

Για την επιστροφή του Νέστορα Μυτίδη:

«Το παράθυρο της ενίσχυσης κλείνει με το που πέφτει η αυλαία. Έτσι και για εμάς χθες ενώ προχωρήσαμε σε τρεις προσθήκες τις προηγούμενες μέρες, παρουσιάστηκε στο τραπέζι το όνομα του Νέστορα, έγιναν αστραπιαίες κινήσεις, μιλήσαμε με την Ρόντα και αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Κύπρο και να αποχωρήσει με δανεισμό για τη Νέα Σαλαμίνα ο Νικόλας Εγγλέζου, γιατί έπρεπε να γίνει και κίνηση αποχώρησης ενός παίκτη».

Για την ενίσχυση στην επίθεση:

«Πλέον έχουμε τον Φλοριάν και τον Νέστορα. Έχουμε δύο ποδοσφαιριστές που είναι η φυσική τους θέση στην κορυφή της επίθεσης. Αυξάνονται οι επιλογές. Θέλουμε να δούμε στο γήπεδο την ομάδα μας βελτιωμένη και πάνω σε αυτό περιμένουμε βοήθεια από τα νέα μας αποκτήματα. Περιμένουμε να εγγραφεί εγκαίρως ο Νέστορας να έχει και αυτός δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι».

Για την ευκαιρία που έχει ο Μυτίδης μετά την επιστροφή του:

«Είναι μια ευκαιρία για τον Μυτίδη αλλά και για την ΑΕΚ. Πρέπει να σας πω ότι μόλις ενημερώθηκα πως έχει έρθει η μπλε κάρτα του Νέστορα επομένως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε να πάρει το αεροπλάνο από την Ολλανδία να έρθει στην Κύπρο και εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία αν θα τον χρησιμοποιήσει».

Για τον Τσάβι Ρόκα:

«Όλοι εργαζόμαστε ο καθένας από το δικό του πόστο προκειμένου να βελτιώσουμε την εικόνα. Δεν έχουμε αποφύγει σε κανένα σημείο την αυτοκριτική. Καλοδεχούμενη η καλόπιστη κριτική αλλά όχι μηδενισμός. Πάμε στο ντέρμπι της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ και ξέρουμε καλά πως εφόσον πετύχουμε το στόχο της νίκης αυτόματα τα πάντα διαφοροποιούνται. Δουλεύουμε όλοι για αυτό τον αγώνα».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ:

«Είναι και τα τρία αποτελέσματα μέσα στο παιχνίδι. Εμείς πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη. Πάμε με θετική σκέψη, αφήνουμε στην άκρη το προηγούμενο παιχνίδι και κοιτάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Θα δούμε για τους Λαμπάν, Τρουγιόλς και Γιωεργαλλίδη. Ελπίζουμε να είναι διαθέσιμοι».