27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Να τελειώνει από σήμερα θέλει ο Απόλλωνας .Ανοικτή η πρόκριση στο Δόξα -Δερύνεια

Να τελειώνει από σήμερα θέλει ο Απόλλωνας .Ανοικτή η πρόκριση στο Δόξα -Δερύνεια

By on 1 Φεβρουαρίου, 2017 0 671 Views

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Πρωταθλήματος του Απόλλωνα με την ΑΕΖ.
————————
Δύο αγώνες διεξάγονται σήμερα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Coca – Cola. Στο Τσίρειο ο Απόλλωνας υποδέχεται την ΑΕΖ (17:00, Τσίρειο, Primetel) και στο Μακάρειο η Δόξα την Αναγέννηση Δερύνειας (18:00, Μακάρειο Cytavision Sports 1).

Μέσα από τα δύο αυτά ζευγάρια, θα προκύψουν οι δύο τελευταίες ομάδες που θα συμμετάσχουν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 8 Φεβρουαρίου.
Ο Απόλλωνας είναι το φαβορί για την πρόκριση και θέλει να την εξασφαλίσει από σήμερα για να μην έχει έγνοιες στον επαναληπτικό ώστε να παραμείνει προσηλωμένος στη μάχη του πρωταθλήματος. Στο άλλο ζευγάρι η Δόξα παλεύει και για σωτηρία ενώ η Δερύνεια με νέο προπονητή τον Ζ.Ζουβάνη δεν έχει βάσιμες ελπίδες για σωτηρία οπότε παίζει χωρίς πίεση και θα κυνηγήσει την πρόκριση αφού σε όλα τα παιγνίδια της σφήνει καλές εντυπώσεις και τυχόν πρόκριση θα είναι επιβράβευση της φιλότιμης προσπάθειας της σε όλη την χρονιά…
Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Την πρόκριση τους έχουν εξασφαλίσει μέχρι στιγμής το ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ Λάρνακας, η ΑΕΛ, η Ομόνοια Λευκωσίας, η Ανόρθωση, ο Ολυμπιακός