27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

«Οι διαφορές συνεχώς αλλάζουν»

By on 8 Φεβρουαρίου, 2017 0 581 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε για τα συνεχόμενα ντέρμπι, ώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση που υπάρχει, για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας. Η παρούσα στιγμή βρίσκει την ΑΕΛ μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή και το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδοφωνικό σταθμό Super Sport FM:

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι:

«Το ότι έχουμε μειώσει τη διαφορά από την κορυφή δεν το βλέπουμε και πάρα πολύ. Στο στρατόπεδο της ΑΕΛ το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη. Για όλες τις ομάδες συμβαίνει το ίδιο. Θα βλέπουμε ένα-ένα το παιχνίδι. Ακόμη και όταν ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία ξέραμε πως δεν θα πάμε έτσι μέχρι τέλους. Έλεγα πως η ομάδα θα είναι πιο δυνατή μετά τις μεταγραφές, ελπίζω πως αυτό το πράγμα θα συνεχιστεί».

Για το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση που υπάρχει:

«Προσπαθούμε σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο να κρατούμε τον κόσμο μας σε εγρήγορση. Πολλά πράγματα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και μια από αυτές είναι το πώς θα συμπεριφερθούμε εμείς οι ίδιοι σε κάποιες καταστάσεις. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, για αυτό και όταν είχαμε κάποιες απώλειες το χειριστήκαμε πολύ λεπτά. Έχουν χαθεί διακρίσεις για την ομάδα μας γιατί δεν χειριστήκαμε σωστά κάποιες λεπτομέρειες. Δεν πρέπει να πνιγόμαστε σε ένα ποτήρι νερό. Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Μας πλήγωσε ο τρόπος που χάσαμε με την ΑΕΚ».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Δεν το βλέπουμε ως καθαρά μια μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι διαφορές συνεχώς αλλάζουν».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Η προετοιμασία κυλάει όπως την θέλουμε, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Κάθε ποδοσφαιριστής μας είναι ξεχωριστός και είναι πολύ σημαντικός. Τους χρειαζόμαστε όλους».

Read 396 times