22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024

Οι πρώτες αντιδράσεις για την κλήρωση του κυπέλλου

By on 9 Φεβρουαρίου, 2017 0 607 Views

Σας μεταφέρουμε τις δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων μετά την κλήρωση του Κυπέλλου Coca Cola.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ)
«Ξέρουμε ότι ήμασταν η πιο επιθυμητή ομάδα. Στόχος μας δεν είναι το κύπελλο αλλά η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Θέλουμε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας με λίγες πιθανότητες».

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΒΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΔΟΞΑΣ)
«Η προσοχή μας είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα στα μέτρα της Δόξας και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ (ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ)
«Το κύπελλο είναι η μόνη διέξοδος για να έχουμε μια διάκριση αντάξια του ονόματος της Ανόρθωσης. Πρώτο εμπόδιο μας είναι η ΑΕΚ. Στόχος μας είναι ο τελικός του κυπέλλου και η κατάκτηση του θεσμού. Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, το μέγεθος της Ανόρθωσης μας επιβάλλει να διεκδικούμε τίτλους. Είμαστε έτοιμοι για όλα».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ε.Τ. ΑΕΚ)
«Όπως ήταν αναμενόμενο θα είχαμε μεγάλα παιχνίδια στην προημιτελική φάση. Μας περιμένουν δύο ντέρμπι με την Ανόρθωση για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, αλλά αντιλαμβάνεστε έχουμε πρώτα το παιχνίδι με την ΑΕΛ και όταν θα φτάσει η ώρα για τα παιχνίδια κυπέλλου θα τα δώσουμε όλα».

ΒΑΣΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΕΛ)
«Είμαστε γνώριμοι αντίπαλοι με την ΑΕΛ τα τελευταία 4-5 χρόνια.Εμείς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη με τα παιχνίδια με την Μπιλμπάο. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, ελπίζω η ομάδα μου να πάρει την πρόκριση».

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (Ε.Τ.ΑΕΛ)
«Είναι ένα ζευγάρι δυνατό, εύχομαι ο κόσμος να απολαύσει καλό ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια με εξαίρεση πέρσι που αποκλειστήκαμε νωρίς πάντα βρίσκεται στον δρόμο μας το ΑΠΟΕΛ είτε σε αυτή την φάση, είτε σε τελικό. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο και θα τα δώσουμε όλα».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ε.Τ.ΟΜΟΝΟΙΑΣ)
«Θα γίνουν δυο πολύ όμορφα παιχνίδια. Η εξέλιξη των αγώνων θα είναι αμφίρροπη όπως και στο πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, είναι σημαντικό για την Ομόνοια».

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Ε.Τ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ)
«Εμείς παίζουμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από αυτά τα δυο παιχνίδια και ακολουθως να προσπαθήσουμε για να βρεθούμε ξανά στον τελικό».