22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ενωμένες συνεχίζουν οι ομάδες του τηλεοπτικού πακέτου της ΚΟΠ

Ενωμένες συνεχίζουν οι ομάδες του τηλεοπτικού πακέτου της ΚΟΠ

By on 10 Φεβρουαρίου, 2017 0 628 Views

Τα Σωματεία που παραχώρησαν τη διαχείριση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων στην ΚΟΠ για την τριετία 2016 – 2019 επαναβεβαίωσαν τη θέληση τους να συνεχίσουν ενωμένα μαζί με την Ομοσπονδία και για την τριετία 2019 – 2022.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό στην παρουσία αξιωματούχων της Ομοσπονδίας, Προέδρων και εκπροσώπων Σωματείων που συμμετέχουν στο τηλεοπτικό πακέτο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την υφιστάμενη συμφωνία αλλά και το μέλλον της ενιαίας συνεργασίας.

Όπως εκφράστηκε από τους Προέδρους των Σωματείων, ο βασικός στόχος του σχεδιασμού της ΚΟΠ πέτυχε και εξέφρασαν αποφασιστικότητα και θέληση για να συνεχίσουν όλοι μαζί και στο μέλλον τη συνεργασία τους, προς όφελος όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο ίδιο τηλεοπτικό πακέτο.

Τα Σωματεία ομόφωνα εξουσιοδότησαν την ΚΟΠ να προχωρήσει σε διαβουλεύσεις με τη Cyta σκοπό την επέκταση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων και για την τριετία 2019 – 2022.
Υπενθυμίζουμε ότι στο τηλεοπτικό πακέτο από την Α’ Κατηγορία συμμετέχουν ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ερμής Αραδίππου, Εθνικός Άχνας, Νέα Σαλαμίνα, Άρης, ΑΕΖ Ζακακίου, Δόξα Κατωκοπιάς, Αναγέννηση Δερύνειας και όλες οι ομάδες του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας εκτός από την Πάφο.