27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καρμιώτισσα – ΑΠΟΕΛ: Έπαιξε όσο έπρεπε και πήρε την νίκη

Καρμιώτισσα – ΑΠΟΕΛ: Έπαιξε όσο έπρεπε και πήρε την νίκη

By on 11 Φεβρουαρίου, 2017 0 668 Views

Η Καρμιώτισσα υποδέχθηκε το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΖ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιασεν πήρε σημαντική νίκη με σκορ 0-1 με το γκόλ του Μπερτόλιο.

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 5′ ο  Μπερτόλιο βρήκε ωραία τον Αλωνεύτη ο οποίος του έδωσε πίσω έτοιμο γκολ και με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Αργεντινός πέτυχε το 0-1. Σε μια εμφάνιση που δεν ήταν και η καλύτερη για το ΑΠΟΕΛ η ποιότητα της ομάδος της Λευκωσίας μίλησε και κατάφερε στο τέλος να πάρει μια άκρως σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη, πρίν τα ντέρμπι. Ντεμπούτο για τον Γιαμπερέ που ήταν στο αρχικό σχήμα, ενώ για ένα 15λεπτό περίπου αγωνίστηκε και ο Κάνιας.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σταύρου είδε την κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Γιαννιώτα.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Λ.Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας, Γουίλερ, Βοσκανιάν, Λοκόμπε, Αρότσα (64΄ Σταύρου), Αντάμοβιτς, Βαττής (64΄ Πάσεκ), Μανογιάν (79΄ Όρντος), Πόλιανετς, Μπάρμπαρο

ΑΠΟΕΛ (Τ.Κρίστιανσεν): Βάτερμαν. Γιαμπερέ, Μερκής, Ιωάννου, Αρτυματάς, Μοράις, Βινίσιους, Γαννιώτας, Αλωνεύτης (63΄ Βάντερ), Μπερτόλιο (77΄ Κάνιας), Σωτηρίου (81΄ Ντε Καμάργκο)