27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

Καρμιώτισσα – ΑΠΟΕΛ: Οι δηλώσεις των προπονητών

By on 11 Φεβρουαρίου, 2017 0 749 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Κρίστιανσεν:

«Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό αλλά όχι για την απόδοση της ομάδας ωστόσο είναι και κάποια παιχνίδια που βλέπεις την ουσία. Σκόραραμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα έπρεπε να δώσει περισσότερη υπομονή στην ομάδα. Ωστόσο δεν ελέγξαμε τον αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός στο τρανσίσιον.

Όταν μια ομάδα δεν μπορεί να πετύχει το δεύτερο γκολ, είναι σημαντικό να μη χάσεις και να έχεις καλή οργάνωση στην άμυνα. Είμαι ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά που μπήκαν στον αγώνα. Τώρα κοιτάμε την Πέμπτη ελπίζοντας για καλύτερη εμφάνιση από τη σημερινή.

Θεωρώ ότι το μυαλό των παιδιών δεν ήταν στον επόμενο αγώνα και ήταν κάτι που τους ζήτησα από την αρχή. Έλπιζα για ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ώστε να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε παίκτες-κλειδιά αλλά τελικά κουραστήκαμε ακόμα περισσότερο. Ελπίζω να μην υπάρχει κάτι σοβαρό για τον Γιαννιώτα σε μια φάση που η κόκκινη κάρτα ήταν ξεκάθαρη.»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιάσου Λουκά:

«Είχαμε απέναντι μας την καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων στην Κύπρο. Τους εύχομαι τα καλύτερα για το επόμενο τους παιχνίδι. Όσον αφορά τον αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ δεν άξιζε να κερδίσει.

Μπήκαμε μουδιασμένα και δεχθήκαμε γρήγορο γκολ, σενάριο το οποίο φοβόμασταν από πριν τον αγώνα. Σκοράραμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στην επανάληψη θεωρώ ότι είχαμε καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο.

Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών. Οφείλουμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις απώλειες των ποδοσφαιριστών που προέκυψαν και στο σημερινό αγώνα. Δεν έχουμε κάτι να αποδείξουμε πέραν από αυτά που δείξαμε μέχρι σήμερα.»