24 Μαΐου, 2024
  • 24 Μαΐου, 2024

Με καθαρό μυαλό το ΑΠΟΕΛ στην Ισπανία

By on 13 Φεβρουαρίου, 2017 0 1019 Views

Με τα καλύτερα δεδομένα στο πρωτάθλημα και με καθαρό μυαλό πάει στην Ισπανία το ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με την Μπιλπάο.Μέχρι την Πέμπτη θα έχει στην σκέψη του τον αγώνα με την Μπιλπάο και από την επομένη θα σκεφτεί τον αγώνα με την ΑΕΛ.Παρά την διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν στο ΑΠΟΕΛ κρατάνε χαμηλούς τόνους αφού έρχονται ντέρμπι και θέλουν να πάνε στην φάση των ομίλων με καλή διαφορά για να έχουν το πρωτο λόγο στην μάχη του τίτλου.Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τα νέα βαθμολογικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά τις απώλειες των ομάδων που ακολουθούν…

«Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Οι αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων της κορυφής θα συνεχίσουν και κανείς δεν ξέρει τα αποτελέσματα. Αυτό δεν μπορεί να προσδιορίσει την εξέλιξη του πρωταθλήματος».

Για το τι σημαίνει αυτή η διαφορά των 5 βαθμών…

«Κάθε βδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα. Δεν σημαίνει κάτι το ότι έχει μεγαλώσει η διαφορά. Οφείλουμε όμως να διατηρήσουμε τη διαφορά. Μέσα στα επόμενα παιχνίδια μπορούμε να καρπωθούμε ωφελήματα που θα μας βοηθήσουν για την επίτευξη του στόχου που έχουμε. Πρέπει να αποδειχτεί όμως και στην πράξη, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε το παιχνίδι της Πέμπτης και αυτό σκεφτόμαστε».

Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα…

«Παίξαμε σύνολο 20 λεπτά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. 10 λεπτά στην αρχή και 10 λεπτά στο τέλος. Υπήρχαν διάφοροι παράμετροι που έπαιξαν ρόλο. Δεν ήμασταν τόσο προσηλωμένοι όσο θα έπρεπε. Το μυαλό μας ίσως να ήταν και αλλού. Οφείλουμε όλοι να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο για να μην μας στοιχίσει.

Για την προσθήκη των νέων ποδοσφαιριστών…

«Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο λόγω του ότι έχουμε 4 νέους ποδοσφαιριστές. Το να μπουν 4 ποδοσφαιριστές σε μια 11άδα ή μια 22άδα προϋποθέτει αλλαγή στο προφίλ και στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Η εξέλιξη του θα καθοριστεί μέσα στις επόμενες 3-4 βδομάδες. Αυτό έχει και κάποιες παρενέργειες. Θέλουμε να δούμε τα πολλά θετικά που θα προκύψουν. Περιμένουμε και τον Εμπεσίλιο για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Για τον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο…

«Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, γνωρίζουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου και υψηλό κίνητρο που έχουν και οι δύο ομάδες. Θα ταξιδέψουμε αύριο το πρωί στις 9:00, θα γίνουν δύο προπονήσεις και θα αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες πρόκρισης. Θα παίξουμε για τη δική μας περηφάνια και του κόσμου. Είναι από τα παιχνίδια που μόνο να κερδίσουμε έχουμε».

Για τον Μιλάνοφ…

«Ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα για να είναι απόλυτα έτοιμος. Είναι σημαντικό να αφήνεις ποδοσφαιριστές να επανέρχονται σε κανονικό χρόνο. Σήμερα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και αυτός και ο Μπαράλ για να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο ταξίδι στο Μπιλμπάο. Είναι επιλογές που γίνονται για να είναι απόλυτα έτοιμοι. Έχουμε ακόμα τρεις προπονήσεις και ελπίζουμε να πάμε φουλ».