22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η 24η αγωνιστική αφιερωμένη στο πρόγραμμα «Όλοι διαφορετικοί- Όλοι ίσοι». Τρείς αγώνες σήμερα

Η 24η αγωνιστική αφιερωμένη στο πρόγραμμα «Όλοι διαφορετικοί- Όλοι ίσοι». Τρείς αγώνες σήμερα

By on 18 Φεβρουαρίου, 2017 0 556 Views

Η ΚΟΠ αποφάσισε να αφιερώσει την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta στο πρόγραμμα «Όλοι διαφορετικοί, Όλοι ίσοι» το οποίο υλοποιείται από την ΚΟΠ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας με στόχο την ενημέρωση των μαθητών για τη διαφορετικότητα και το ρατσισμό.

Το πρόγραμμα, θα έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια και με διάφορες εκδηλώσεις στοχεύει στη διαπαιδαγώγηση των νέων για να σέβονται τους αντιπάλους τους στον αθλητισμό και τους συνανθρώπους τους στη ζωή ανεξάρτητα από το χρώμα, την καταγωγή και την ικανότητα τους.

Ήδη έγιναν εκδηλώσεις στο Λύκειο Κύκκου και στο Λύκειο Παραλιμνίου ενώ θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις και στις υπόλοιπες επαρχίες.

Στα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν στις 18, 19, 20 Φεβρουαρίου 2017, κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, μικρά παιδιά θα μεταφέρουν πανό με περιεχόμενο το σύνθημα του προγράμματος.
Η αγωνιστική αρχίζει σήμερα με τρία παιγνίδια που θα κρίνουν πολλά στην μάχη για την σωτηρία αλλά και για την 6η θέση. Η Σαλαμίνα υποδέχεται την Δόξα ,η ΑΕΖ τον Ερμη και ο Άρης την Αναγέννηση
Οι ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, το ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΛ, αγωνίζονται μεταξύ τους στην 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλους τους φιλάθλους. Ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, στις 19:00.

Ντέρμπι και την Κυριακή στο ΑΕΚ Αρένα με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Ομόνοια και τις δύο ομάδες να χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί (49 η ΑΕΚ, 47 η Ομόνοια) ενώ ο τρίτος στη βαθμολογία Απόλλωνας υποδέχεται την Καρμιώτισσα.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος, μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και οι αγώνες των ομάδων που διεκδικούν την 6η θέση αλλά και οι αγώνες των ομάδων που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και προσπαθούν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου

17:00 Άρης – Αναγέννηση (Cytavision Sports 2)
18:00 Νέα Σαλαμίνα – Δόξα (Cytavision Sports 3)
19:00 ΑΕΖ Ζακακίου – Ερμής (Cytavision Sports 1)

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου

16:00 ΑΕΚ – Ομόνοια (Cytavision Sports 1)
16:00 Απόλλων – Καρμιώτισσα (Primetel)
18:00 Ανόρθωση – Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 7)

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου

19:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)