22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έπαθε την πλάκα του ο Βαλβέρδε με το αποτελεσματικό ΑΠΟΕΛ(Οι δηλώσεις του)

Έπαθε την πλάκα του ο Βαλβέρδε με το αποτελεσματικό ΑΠΟΕΛ(Οι δηλώσεις του)

By on 23 Φεβρουαρίου, 2017 0 2288 Views

Φάνηκε ψύχραιμος στις δηλώσεις του ο Βαλβέρδε μετά την ήττα της Αθλέτικ από την Μπιλμπάο.Χαρακτηριστικά είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα:

«Ήτανε ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες ούτε στην Ισπανία ούτε εδώ. Το ΑΠΟΕΛ ήταν και πάλι πολύ αποτελεσματικό. Το δεύτερο γκολ με τον τρόπο που ήρθε μας σόκαρε και μας ανάγκασε να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Το τέρμα που πετύχαμε μπορεί να ήταν έγκυρο αλλά δεν έχει σημασία».

Για το αν σημαίνει κάτι άλλο ο αποκλεισμός:
«Θα δούμε τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο πρέπει να αξίζεις κάτι για να το πάρεις. Έχουμε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο και πρέπει να δούμε την συνέχεια. Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας».

Για το ΑΠΟΕΛ:
«Παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό, έχει ένα σπουδαίο επιθετικό μπροστά και είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα που είδα ποτέ στη ζωή μου».

Αν τον προβληματίζει ότι δεν αντέδρασε:
«Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ έπαιξε με πολύ καρδιά όμως όταν έμεινε με 10 έμεινε πολύ πίσω. Εμείς παίξαμε με περισσότερη καρδιά αντί με μυαλό και αντί να ισοφαρίσουμε δεχθήκαμε και δεύτερο και αυτό μας στοίχισε».

Για το ότι δεν υπήρχε ο παίκτης ηγέτης:
«Θα διαφωνήσω είχαμε τους παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους, αυτό που μας λείπει είναι ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις. Το τέρμα μας μπορούσε να μετρήσει αλλά αυτό που μας λείπει είναι το τελείωμα τον φάσεων».

Για το πώς είδε την Αθλέτικ σήμερα:
«Εγώ είμαι ο προπονητής και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η συμπεριφορά της ομάδας είναι αυτή που μας έφερε εδώ σήμερα. Δεν τα βάζουμε ποτέ κάτω, πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας την κατοχή και τα τελειώματα των φάσεων που μας έχουν στοιχίσει».

Για το πώς επηρεάζει τη θέση του στον πάγκο:
«Με όλο το σεβασμό δεν είναι η νύχτα για να μιλήσω γι’ αυτό».

Για το πόσο μεγάλη αποτυχία είναι ο αποκλεισμός από το ΑΠΟΕΛ:
«Η ομάδα έπαιξε για να κερδίσει, κυριαρχήσαμε στην κατοχή και στο δεύτερο παιχνίδι, πες το και ατυχία, κάναμε καλή πορεία ήμασταν το φαβορί αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν πως εξελίχθηκαν. Το ζητούμενο είναι να πάμε την Κυριακή ενωμένοι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».