26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σφράγισε την 6η θέση η Κυρία, σε σκέψεις η Καρμιώτισσα

Σφράγισε την 6η θέση η Κυρία, σε σκέψεις η Καρμιώτισσα

By on 26 Φεβρουαρίου, 2017 0 583 Views

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Καρμιώτισσας και της Ανόρθωσης για την 25ηαγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο, κερδίζοντας την Καρμιώτισσα με 1-4.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες φάνηκε μεγάλη στο ξεκίνημα και η Ανόρθωση νωρίς έβαλε βάσεις για τη νίκη.. Στο 3′ ο Ράγιος γέμισε με φάουλ και ο Άλβες με κεφαλιά έκανε το 0-1! Στο 7′ η Κυρία έβαλε καλό μαξιλαράκι για την νίκη όταν ο Καλό κέρδισε πέναλτι και ο Ράγιος εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2. Το τρίτο γκολ του αγώνα ήρθε στο 45′ όταν ο Καλό κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι απ’ τον Βοσκανιάν και ο Ράγιος και πάλι ήταν εύστοχος για το 0-3. Στο δεύτερο μέρος η Καρμιώτισσα έψαξε το γκολ και το πέτυχε στο 65′ με πλασέ του Αντάμοβιτς, αφού νωρίτερα έχασε δύο καλές ευκαιρίες. Στο 82′ ο Σάντος ανέτρεψε τον Βαττή στην περιοχή, όμως ο ίδιος σημάδεψε το δοκάρι από τα 11 βήματα. Η Καρμιώτισσα με τον Μπάρμπαρο στο 88′ είχε διπλό δοκάρι πριν μαζέψει ο Κόπριβετς. Στο 90΄+4΄η Ανόρθωση πέτυχε το 1-4 μετά από ατομική ενέργεια του Γιαννούλη που μπήκε αλλαγή και έδειξε καλά στοιχεία , ο οποίος βρήκε τον Ολιβέιρα που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η Καρμιώτισσα είχε 22 τελικές προσπάθειες και η Ανόρθωση 13 με το τέλος του αγώνα. Το σκορ είναι αρκετά βαρύ για την ομάδα της Λεμεσού βάση της εικόνας που παρουσίασε στο δεύτερο μέρος.Συνολικά είχε 22 τελικές έναντι 13 της Ανόρθωσης που εφησύχασε με τα γρήγορα γκολ και στο β΄ημίχρονο έδειξε αμυντικές αδυναμίες

Το 1-4 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Με την νίκη της η Ανόρθωση σφράγισε την παρουσία της στην πρώτη εξάδα, ενώ η ήττα για την Καρμιώτισσα την  φέρνει στο -3 από τον Άρη και στο -7 από την Δόξα και ενόψει ομίλων άρχισε να κάνει ανήσυχες σκέψεις.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Καϊρίνος, Σάλιακας (88΄ Πάντος), Γουίλερ, Λοκόμπε, Βοσκανιάν, Αρότσα, Αντάμοβιτς, Μανογιάν (66΄ Πάσεκ), Μπάρμπαρο, Πόλιανετς (72΄ Βαττής), Όρντος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Αγκιλάρ, Ερέρο, Γκιγιέρμε (85΄ Γιαννούλης), Σιβού, Ράγιος, Μίτροβιτς, Ολιβέιρα, Καρλίτος (56΄ Καμπρέρα), Άλβες (74΄ Οικονομίδης)