21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Από την κερκίδα του Απόλλωνα εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Από την κερκίδα του Απόλλωνα εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ

By on 28 Φεβρουαρίου, 2017 0 3368 Views

Από την κερκίδα του Απόλλωνα εκτοξεύθηκε φωτοβολίδα προς την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ενώ υπήρξαν και συλλήψεις .
Η σχετική ανακοίνωση από το αρχηγείο της αστυνομίας αναφέρει τα ακόλουθα:
Επεισόδια σημειώθηκαν χθες κατά την έναρξη και λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα από την δυτική κερκίδα των οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, προς τη δυτική όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ. Δύο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ηλικίας 31 και 17 χρόνων, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.
Μετά το τέλος του αγώνα, ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν παρατεταγμένα περιμετρικά και στην γύρω περιοχή του σταδίου, δέχθηκαν πετροβολισμό από μερίδα οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 20 χρόνων ενώ επι καθήκοντι αστυνομικός τραυματίστηκε από τους πετροβολισμούς. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, συνελήφθη επίσης ένας 35χρονος για δημόσια εξύβριση.
Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη συνεχίζουν τις εξετάσεις.