27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Μόνο και μόνο που αγωνίζονται στην Ανόρθωση, πρέπει να τους δίνει κίνητρο»

«Μόνο και μόνο που αγωνίζονται στην Ανόρθωση, πρέπει να τους δίνει κίνητρο»

By on 1 Μαρτίου, 2017 0 707 Views

Για την υλοποίηση του στόχου της εξάδας, τα κίνητρα στα πλέι οφ, τον αγώνα με τον Απόλλωνα, το πειθαρχικό παράπτωμα του Σάντος αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SUPER SPORT FM 104.0:

Για την υλοποίηση του στόχου της εξάδας:

«Πήραμε άλλη μια νίκη που μας εξασφάλισε και μαθηματικά την εξάδα. Ήταν ένας στόχος που οριοθέτησε η διοίκηση Ανδρέα Παντελή μόλις ανέλαβε. Είναι σημαντικό και μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια και τον μεγάλο στόχο του κυπέλλου».

Για τα κίνητρα στα πλέι οφ:

«Μπορεί να μην έχουμε το βαθμολογικό κίνητρο αγωνιστικό αλλά μόνο και μόνο που αγωνίζονται στην Ανόρθωση, πρέπει να τους δίνει κίνητρο για να τα δίνουν όλα για τη νίκη».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα και το σερί:

«Το νικηφόρο σερί εξιτάρει και τους παίκτες μας για να έρθει η νίκη επί του Απόλλωνα. Το άγχος είναι στην πλευρά του Απόλλωνα. Είναι όμως και σημαντικό για την ψυχολογία γιατί μετά ακολουθεί ο επαναληπτικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ».

Για το πειθαρχικό παράπτωμα του Σάντος:

«Αρμόδιος είναι ο κύριος Λέβι και θα βρει την λύση πάνω σε αυτά τα θέματα. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Αρχίζει σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μοναδικός απόντας είναι ο Φύτος Κυριάκου που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο που θα τον κρατήσει τουλάχιστον μια εβδομάδα εκτός αγωνιστικής δράσης».