17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ευχαριστίες στον Φοίβο Βάκη από την πετόσφαιρα του Απόλλωνα

Ευχαριστίες στον Φοίβο Βάκη από την πετόσφαιρα του Απόλλωνα

By on 2 Μαρτίου, 2017 0 1230 Views

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα, εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζει ευχαριστίες στον οικονομικό διευθυντή της Columbia Shipmanagement Φοίβο Βάκη.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Sabbianco Απόλλων επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια ένα άνθρωπο που διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στο πετοσφαιρικό μας τμήμα και με την οικονομική του βοήθεια συμβάλει στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας, τόσο σε αυτές που πέτυχε μέχρι σήμερα, όσο και σε αυτές που στοχεύει να πετύχει στο μέλλον. Ο λόγος για τον οικονομικό διευθυντή της Columbia Shipmanagement κ. Φοίβο Βάκη ο οποίος για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται δίπλα στο πετοσφαιρικό μας τμήμα και δίχως κανένα προσωπικό συμφέρον, σαν γνήσιος Απολλωνίστας εκφράζει την αγάπη του προς την ομάδα μας βοηθώντας την οικονομικά σε εποχές που οι ομάδες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εξεύρεση χορηγών.

Ως διοίκηση της πετοσφαιρικής ομάδας αισθανόμαστε ευγνώμoνες για τη βοήθεια που μας παρέχει, όπως επίσης και για τη βοήθεια που παρείχε σε προηγούμενες διοικήσεις και χρονιές διότι βοήθησε να χτιστεί αυτή η μεγάλη ομάδα την οποία έχουμε τη χαρά και την περηφάνια να διοικούμε εμείς ως συμβούλιο.

Αν και ο ίδιος δεν επιθυμεί τη δημόσια προβολή του θέματος, η διοίκηση μας αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημόσια για να μάθει ο κόσμος ότι υπάρχουν άνθρωποι Απολλωνίστες που στηρίζουν την ομάδα μας και αυτό είναι τιμή μας γιατί μας κάνει να νιώθουμε ότι εμπιστεύονται τις ικανότητες και προσπάθειες μας αλλά εκτιμάται η προσπάθεια μας για να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!

Κύριε Φοίβο Βάκη σε ευχαριστούμε!