26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Αποτελεί έξτρα κίνητρο διακόψουν το σερί του Απόλλωνα και να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί»

«Αποτελεί έξτρα κίνητρο διακόψουν το σερί του Απόλλωνα και να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί»

By on 3 Μαρτίου, 2017 0 601 Views

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, για τα αγωνιστικά, για τα δημοσιεύματα για τον Βίκτορ, για τον Γρηγόρη Αυξεντίου και πολλά άλλα τα οποία αφορούν την Ανόρθωση μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM 104.0:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα…  

«Κανένα παιχνίδια δεν είναι αδιάφορά άσχετα αν δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι στο Πρωτάθλημα. Έχουμε ένα ντέρμπι απέναντι στην ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με πάθος. Αν έρθουν οι 3 βαθμοί θα μας δώσουν ψυχολογικό ντοπάρισμα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο».

Για το ότι ο Απόλλωνας έχει το μεγαλύτερο σερί χωρίς ήττα και η Ανόρθωση το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί…

«Τα γνωρίζουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Αποτελεί έξτρα κίνητρο διακόψουν το σερί του Απόλλωνα και να συνεχίσουν  το νικηφόρο σερί».

Για τα αγωνιστικά…

«Εκτός είναι ο Φύτος Κυριάκου. Όλοι οι υπόλοιποι προπονούνται κανονικά».

Για τα δημοσιεύματα για τον Βίκτορ περί ενδιαφέροντος από το Καζακστάν…

«Δεν υπάρχει οτιδήποτε. Ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για τον κόσμο…  

«Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ενθαρρυντικά. Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά με περίεργες συνθήκες. Ο κόσμος ήταν ο μοναδικός που δεν είχε μερίδιο ευθύνης, όμωβς ήταν πάντα εκεί. Γίνεται μεγαλύτερη και πιο δυναμική η στήριξη, βλέποντας την ομάδα να ακολουθεί ένα καλύτερο δρόμο».

Για το ότι ο αγώνας με τον Απόλλωνα, είναι 3 μέρες πριν τον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΚ…  

«Από τη στιγμή που χρονικά προηγείται ο Απόλλωνας, όλοι προετοιμάζονται για αυτό το παιχνίδι. Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια, οπότε οι ποδοσφαιριστές προσεγγίζουν το παιχνίδι όπως πρέπει. Από τη Δευτέρα θα ρίξουν όλο το βάρος στον αγώνα με την ΑΕΚ. Έχουμε σοβαρό προβάδισμα, όμως τίποτα δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα. Το κύπελλο είναι ο μοναδικό τρόπος διάκρισης και τα παιχνίδια ντέρμπι βοηθούν την ομάδα».

Για τον Γρηγόρη Αυξεντίου:

Είναι πραγματικά τεράστια τιμή και περηφάνια για την Ανόρθωση το γεγονός πως άτομα όπως ο Γρηγόρης Αυξεντίου υπήρξαν μέλη στο Σύλλογο μας. Πρόκειται για ένα άνθρωπο που με τις πράξεις του έγινε σύμβολο ανδρείας, αυταπάρνησης και ηρωισμού για ένα ολόκληρο γένος. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γρηγόρης είναι μάλιστα επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου, το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει ο Σύλλογος μας για να τιμήσει τον ίδιο και τα όσα έκανε για το έθνος αλλά και γενικά το σύλλογο.