25 Ιουλίου, 2024
  • 25 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Το να λένε ότι υπέγραψα στην Ομόνοια ή κάπου αλλού δεν το δέχομαι»

«Το να λένε ότι υπέγραψα στην Ομόνοια ή κάπου αλλού δεν το δέχομαι»

By on 3 Μαρτίου, 2017 0 1017 Views

Μέρος των δηλώσεων του Πάμπου Χριστοδούλου στην δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε.

«Είμαστε υποχρεωμένοι καταδικασμένοι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ. Μπορεί η ΑΕΛ να είναι το φαβορί αλλά πρέπει να ματώσουμε για να κερδίσουμε».

«Είναι άδικη η κριτική στον πρόεδρο, σε μένα και στους ποδοσφαιριστές. Οι πρώτοι που πληγώθηκαν ήμασταν εμείς. Όλα αυτά που έγιναν τον Δεκέμβριο με την φυγή ποδοσφαιριστών ήταν με την σύμφωνο γνώμη μας. Δεν φταίμε για το τι έγινε, αυτοί ήθελαν να φύγουν. Πήραμε κάποιους άλλους και η ομάδα δεν παρουσιάστηκε έτοιμη στα ντέρμπι.

Για την συνάντηση με τον πρόεδρο…
«Είχαμε συνάντηση με τον πρόεδρο και έχουμε πάρει αποφάσεις με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι μετά το 3-0 με την Ομόνοια κάθισε στον πάγκο…
«Μετά το 3-0 κάθισα στον πάγκο γιατί ήθελα να προστατεύσω την ομάδα από τιμωρία γιατί είχα δεχθεί τρεις φορές παρατήρηση από τον τέταρτο διαιτητή. Κάθισα και άφησα τον βοηθό μου να δίνει εντολές για να μην αποβληθώ. Όταν ήρθα στην ΑΕΛ πετύχαμε το ακατόρθωτο, να πάρουμε πρωτάθλημα και να βγούμε Ευρώπη».

«Θέλω σεβασμό στην ομάδα μου και θέλω όλοι να την σέβονται. Μίλησα με τον πρόεδρο και του είπα αν φταίω  εγώ να φύγω. Ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα».

«Θέλω να πω κάτι σε όσους δουλεύουν στην ΑΕΛ αλλά και στον κόσμο της ομάδας μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με διπλάσιο και τριπλάσιο προϋπολογισμό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του;
«Είπαμε να τελειώσει η χρονιά και μετά να δούμε τι θα κάνουμε πάνω σε πράγματα στα οποία ήδη συμφωνήσαμε».

Για την φημολογία περί συμφωνίας του με άλλη ομάδα…
«Αν αύριο μια άλλη ομάδα θέλει προπονητή θα ακουστεί και πάλι το όνομα Πάμπος και ότι θα πάει εκεί. Ποτέ δεν έχω πουλήσει ομάδα στην οποία δουλεύω. Το να λένε ότι υπέγραψα στην Ομόνοια ή κάπου αλλού δεν το δέχομαι. Πρώτα θα μιλήσω με την ΑΕΛ και μετά όλα τα άλλα».

Αν δεν βγει Ευρώπη η ομάδα θα είναι αποτυχία;
«Θέλω να πω ότι ο πρόεδρος θέλει βοήθεια. Για να ανέβει το μπάτζετ χρειάζονται πολλά. Μπήκε ένας στόχος η ομάδα να μπει στην 6αδα. Μετά ότι έρθει είναι καλοδεχούμενο για εμάς. Είχαμε πολλά προβλήματα όταν ήρθα και σεβάστηκα αυτό το κομμάτι. Δεν θα είναι αποτυχία, ότι έρθει θα είναι κέρδος για εμάς. Από την στιγμή που μπήκαμε στο πρώτο γκρουπ όλα είναι πιθανά. Μπορούμε  να τερματίσουμε σε οποιαδήποτε θέση».

Για τις απώλειες ποδοσφαιριστών…
«Τον να χάνει τον καλύτερο σου στόπερ και τον καλύτερο χαφ εκείνη την δεδομένη στιγμή και να φεύγουν και άλλοι δυο δεν είναι και το πιο εύκολο. Μας έχουν στοιχήσει. Με όσους έχουμε θα παλέψουμε για το μεγαλείο της ΑΕΛ. Αυτό να το ξέρετε».

Για το μπάτζετ και αν θα συνεχίσουν στην ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές…
«Ανάλογα με το αν βγούμε Ευρώπη ή όχι το μπάτζετ αλλάζει. Έχουμε κάποια συμβόλαια που είναι 2ετές και κάποια 1ετή και θα πρέπει να συζητήσουμε».

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.Τ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν διετές συμβόλαια».

ΠΑΜΠΟΣ: «Πρώτα θα μιλήσω με την ΑΕΛ και μετά για οτιδήποτε άλλο. Έχω ζήσει με την ΑΕΛ τις καλύτερες μου στιγμές».