26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024

Πήρε με 10 ο Απόλλωνας τον βαθμό

By on 5 Μαρτίου, 2017 0 730 Views

Με 10 παίκτες από το 16 του αγώνα ο Απόλλωνας έφυγε με ισοπαλία 0-0 από το Α.Παπαδόπουλος και αν κερδίσει η ΑΕΚ θα πάει τρίτος στη φάση των ομίλων.Η Ανόρθωση δεν αξιοποίησε την αριθμητική της υπεροχή και ήταν νευρική αν και δεν είχε άγχος.Υπο τις περιστάσεις το Χ ικανοποιεί τον Απόλλωνα με τον Αυγουστή να διαχειρίζεται πολύ καλά τις συνθήκες του αγώνα.
Ισοδύναμο παιγνίδι σε όλο το β ημιχρόνο με τον Απόλλωνα να αγωνίζεται με 10 παίκτες αλλά να κυνηγά τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση που δεν έχει ηρεμία στο παιγνίδι της.Ελάχιστες φάσεις στο β ημίχρονο
Στο πρώτο ημίχρονο πριν απο την αποβολή ο αγώνας ήταν αμφίρροπος αλλά μετά την αποβολή του Σεμέδο για επικίνδυνο φάουλ στον Σάντος η Ανόρθωση ανέλαβε την υπεροχή και είχε δοκάρι στο 25 με τον Καλό και στο 27 μια καλή ευκαιρία όταν ο Βάλε απέκρουσε κοντινό σουτ του Γκάπριελ.
Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σεχού, Ερέρο, Σάντος, Βίκτορ, Μίτροβιτς, Ράγιος, Ολιβέιρα (61’Κολούνγκα), Καρλίτος (40’Καμπρέρα), Άλβες.

Απόλλωνας: Βάλε, Σέρτζιο, Βινίσιους, Χάμπος, Βασιλείου, Σεμέδο, Μπεντόγια, (83Ρέινολτς)Πέδρο, Παπουλής (29’Πελαγίας), Ντα Σίλβα, Πίεχ (46’Γκιέ).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ολιβέιρα, Βίκτορ, Ερέρο,Καμπρέρα – Μπεντόγια, Χάμπος.Ρέινολτς

ΚΟΚΚΙΝΗ: Σεμέδο.(16)