2 Μαρτίου, 2024
  • 2 Μαρτίου, 2024

Οδεύει προς αποχώρηση…

By on 6 Μαρτίου, 2017 0 781 Views

Ως γνωστόν, οι σχέσεις του Αρσέν Βενγκέρ με τον Αλέξις Σάντσες δεν είναι και οι καλύτερες. Οι δύο άνδρες είχαν έναν μεγάλο καυγά στο πούλμαν στη διαδρομή της ομάδας τους προς το «Άνφιλντ» το Σάββατο, γεγονός που «ξεχείλισε» το ποτήρι για το μέλλον του Χιλιανού στην Άρσεναλ.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο λόγος του καυγά στο πούλμαν, ήταν ότι ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολόγιζε στο αρχικό του πλάνο τον Χιλιανό αστέρα απέναντι στην Λίβερπουλ για την 27η αγωνιστική.

Έτσι η οργή και η απογοήτευση δεν άργησε να φανεί στο πρόσωπο του Αλέξις Σάντσες και φυσικά αντέδρασε ανάλογα. Βέβαια σύμφωνα με φήμες δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος τεχνικός της Άρσεναλ καυγαδίζει με τον Χιλιανό, ενώ υπάρχει μεγάλη διαμάχη το τελευταίο διάστημα.

Μετά από όλα αυτά η φυγή του Αλέξις είναι ακόμα πιο πιθανή ενώ πλέον είναι βέβαιο πως είναι αποφασισμένος να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσες με την Άρσεναλ μπορεί να λήγει το καλοκαίρι του 2018,αλλά ο ίδιος φαίνεται να μην θέλει να περιμένει τόσο.