20 Ιουνίου, 2024
  • 20 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρόβα με το Καζακστάν στις 22 Μαρτίου.Εισιτήριο ένα ευρω στο Α.Παπαδόπουλος

Πρόβα με το Καζακστάν στις 22 Μαρτίου.Εισιτήριο ένα ευρω στο Α.Παπαδόπουλος

By on 7 Μαρτίου, 2017 0 585 Views

Στο ένα ευρώ έχει καθοριστεί η τιμή του εισιτηρίου για το φιλικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με το Καζακστάν που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 22 Μαρτίου 2017 (ώρα έναρξης 18:00).

Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι ελεύθερη, όμως για να εισέρθουν στο Στάδιο θα πρέπει να πάρουν εισιτήριο για σκοπούς καταμέτρησης και ασφάλειας. Τα δωρεάν παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται μόνο την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Εισιτήρια θα πωλούνται από την μπουτίκ της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη Δευτέρα και την Τρίτη 20 και 21 Μαρτίου από τις εννέα το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι και από τις δύο το απόγευμα μέχρι της έξι.

Τη μέρα του αγώνα (22 Μαρτίου) θα υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια του Σταδίου μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (17:00).

Η τιμή εισόδου στα επίσημα θεωρεία του «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ και εισιτήρια θα υπάρχουν τη μέρα του αγώνα στην είσοδο των θεωρείων.

Για το φιλικό αγώνα με το Καζακσταν δεν θα υπάρξει ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων.

Η ηλεκτρονική πώληση θα ισχύσει κανονικά για τον επίσημο αγώνα της Εθνικής μας με την Εσθονία που θα γίνει στις 25 Μαρτίου στο ΓΣΠ (19:00).

Στον αγώνα αυτό θα ισχύσουν οι τιμές που ισχύουν σε όλους τους επίσημους αγώνες της Εθνικής μας (10 ευρώ γενική είσοδος, 15 ευρώ οικογενειακό πακέτο). Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα με την Εσθονία θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.