18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Σ. Αυγουστή Προπονητής του Μήνα για Ιανουάριο και Φεβρουάριο

Ο Σ. Αυγουστή Προπονητής του Μήνα για Ιανουάριο και Φεβρουάριο

By on 10 Μαρτίου, 2017 0 629 Views

Η αήττητη πορεία του Απόλλωνα από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, πιστώθηκε στον Σοφρώνη Αυγουστή από τους συναδέλφους του προπονητές Α’ Κατηγορίας, οι οποίοι τον ανέδειξαν Προπονητή του Μήνα, τόσο για τον Ιανουάριο όσο και τον Φεβρουάριο, σε δύο διαφορετικές ψηφοφορίες.

 

O Αυγουστή έχει διαγράψει μια αήττητη πορεία 16 αγώνων στον πάγκο του Απόλλωνα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο μεγάλο comeback της ομάδας στη μάχη του τίτλου και στην πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola. Για τον μήνα Φεβρουάριο τον Αυγουστή ψήφισαν 12 εκ των 13 συναδέλφων του.

 

Κατά τον Ιανουάριο ο Αυγουστή πανηγύρισε με τον Απόλλωνα πέντε σερί νίκες σε αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta, ενώ τον Φεβρουάριο είχε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta και Κυπέλλου Coca Cola.

 

Το έπαθλο «Προπονητής του Μήνα» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου με στόχο την ανάδειξη του έργου του προπονητή και την επιβράβευση των προπονητών που οι ίδιοι οι συνάδελφοί τους θεωρούν πως αξίζουν διάκριση. Κάθε μήνα οι προπονητές Α’ Κατηγορίας καλούνται να ψηφίσουν τους συναδέλφους τους – δίνοντας τους πέντε, τρεις και μια ψήφο, αντίστοιχα – που θεωρούν ότι το έργο τους αξίζει έπαινο.