26 Φεβρουαρίου, 2024
  • 26 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

«Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

By on 16 Μαρτίου, 2017 0 906 Views

Στο πώς θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός ώστε να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Europa League αναφέρθηκε ο Βασίλης Βούζας. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η αυριανή αναμέτρηση θα είναι διαφορετική από αυτή με το ματς κόντρα στην Οσμανλίσπορ και πως οι παίκτες του θα πρέπει να ρίξουν το βάρος στην επίθεση χωρίς όμως να δώσουν δικαιώματα στην άμυνα.

– Πόσο διαφορετικό περιμένετε το δεύτερο παιχνίδι, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι; «Ήρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι νομίζω ότι δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές. Η μόνη διαφορά είναι ότι, για να πάρουμε την πρόκριση, θα πρέπει να σκοράρουμε. Και εκεί θα δώσουμε μεγάλη έμφαση, στο πώς θα πετύχουμε γκολ. Γνωρίζοντας, βέβαια, πάντα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που συνήθως, τον περισσότερο χρόνο του παιχνιδιού, έχει την μπάλα στην κατοχή της. Αρα θα πρέπει να έχουμε καλή άμυνα, να αποσπάσουμε την μπάλα και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

– Πόσο βοηθάει ή όχι η προηγούμενη εκτός έδρας ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ; Εχετε λάβει υπόψη την προετοιμασία εκείνου του ματς για αύριο; «Μπορεί να μας βοηθάει στην ψυχολογία, αλλά νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικές ομάδες, με άλλο τρόπο παιχνιδιού, άρα και με διαφορετική προσέγγιση από τη δική μας πλευρά στο πώς θα τους αντιμετωπίσουμε».