21 Απριλίου, 2024
  • 21 Απριλίου, 2024

Η Εθνική Ελπίδων σε καλό δρόμο

By on 23 Μαρτίου, 2017 0 1026 Views

Οι διεθνείς μας πανηγυρίζουν το τέρμα του Παναγή. 
———————-
Διεθνής φιλική νίκη για την Εθνική Ελπίδων που νίκησε σήμερα το απόγευμα με 1-0 το Ισραήλ στο ΑΕΚ Αρένα. 

Μόλις στο 10ο λεπτό η Εθνική μας άνοιξε το σκορ με τον Γιώργο Χριστοδούλου μετά από προσπάθεια του Κυριάκου Παναγή ενώ στο 13ο λεπτό ο Ανδρέας Χριστοδούλου με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το 1-0 για την ομάδα μας σε σουτ του Eliel.

Στη συνέχεια, έγινε ένα ισοδύναμο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν, με καλύτερη ευκαιρία αυτή που έχασε στο 85′ ο Μάριος Ηλία όταν από κοντά δεν κατάφερε να πετύχει το 2-0. 

Γενικά ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό για την Εθνική Ελπίδων η οποία έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της. 

Ο προπονητής Νίκος Ανδρονίκου είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους αρκετούς ποδοσφαιριστές και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα ενοψει της συνέχειας. 

Κύπρος (Ν. Ανδρονίκου): Α. Χριστοδούλου, Α. Καρό (46′ Θ. Λιασίδης), Χρ. Γουίλερ, Ρ. Αναστασίου, Κ. Παναγή (65′ Π. Ψάλτης), Α. Φράγκου (60′ Α. Κουμής), Ι. Πίττας (83′ Δ. Χαραλάμπους), Θ. Ιωσηφίδης (65′ Μ. Ηλία), Ι. Κούσουλος, Κ. Σωτηρίου, Γ. Χριστοδούλου (89′ Λίλλης).

Το πρόγραμμα για την Εθνική Ελπίδων περιλαμβάνει αύριο προπόνηση στις 15:00 στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας. Η προπόνηση του Σαββάτου ακυρώθηκε