24 Μαΐου, 2024
  • 24 Μαΐου, 2024

Ο Λεμονής ανέλαβε επίσημα τον Ολυμπιακό

By on 23 Μαρτίου, 2017 0 769 Views

Ήταν δεδομένο, πλέον είναι κι επίσημο… Ο Τάκης Λεμονής είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψή του χωρίς… χρονικό ορίζοντα στο δελτίο Τύπου για τη συνεργασία.

Οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζουν τον 57χρονο προπονητή κομμάτι της ιστορίας τους, ενώ ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως στρατιώτης του συλλόγου με αποστολή να κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί πως ο Βασίλης Βούζας επιστρέφει στις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή.

Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».