26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Μόνο η Λιόν μπορεί να σταματήσει τη Γιουνάιτεντ»

«Μόνο η Λιόν μπορεί να σταματήσει τη Γιουνάιτεντ»

By on 29 Μαρτίου, 2017 0 831 Views

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στα προημιτελικά του Europa League και ο πρώην παίκτης της ομάδας, Πολ Σκόουλς, πιστεύει πως από τις ομάδες που έμειναν μόνο η Λιόν είναι ικανή να αποτρέψει τους «μπέμπηδες» από το να κατακτήσουν τη διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτούς»,δήλωσε ο Σκόουλς στην “Omnisport” και συνέχισε πως: «Προφανώς, είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη διοργάνωση. Είναι το φαβορί και δικαίως. Αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, τότε έχουν σπουδαία ευκαιρία να το κατακτήσουν. Πιστεύω ότι η Λιόν είναι ίσως η μοναδική ομάδα που μπορεί να το διεκδικήσει από τη Γιουνάιτεντ, εκτός από αυτήν, όμως, δεν βλέπω να αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα στη διοργάνωση».

Ο Σκόουλς μίλησε και για τον Premier League, λέγοντας πως η πρώην του ομάδα θα καταφέρει να μπει στην τετράδα. «Έχουν καλές πιθανότητες και περιμένω να τερματίσουν στην τέταρτη θέση. Έχουν καλό σερί δίχως να έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά στο πρωτάθλημα. Η ποιότητα στην Premier League έχει επιστρέφει. Υπάρχουν πέντε ομάδες που παλεύουν για τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Νομίζω πως η Γιουνάιτεντ κάνει καλή χρονιά. Έχουν τρία πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν πάρουν πέντε με έξι πόντους, τότε έχουν καλές πιθανότητες να τερματίσουν στην τετράδα».