26 Ιουνίου, 2024
  • 26 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο εμπορική ομάδα του πρωταθλήματος

Το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο εμπορική ομάδα του πρωταθλήματος

By on 31 Μαρτίου, 2017 0 852 Views

Για, τους τραυματίες, την διακοπή, το θέμα του συμβολαίου του Τόμας Κρίστιανσεν, αλλά και όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ στα τηλεοπτικά μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SUPER ΣΠΟΡ FM 104.0:

«Θεωρώ ότι σε αυτή την σειρά των αγώνων το κάθε παιχνίδι έχει την δική του προοπτική. Το ίδιο ίσχυε και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, προφανώς το ίδιο θα ισχύει και στο επόμενο παιχνίδι. Εμείς βεβαίως κοιτάζουμε εξ’ ολοκλήρου την δική μας προσπάθεια, είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα μας δώσει επιπλέον δυναμική σε περίπτωση που νικήσουμε. Είναι δύσκολο εμπόδιο η ΑΕΚ και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Ακόμα δεν κερδίσαμε φέτος την ΑΕΚ και αυτό σημαίνει ότι κάναμε κάποια πράγματα λάθος. Όπως είπε ο προπονητής στρατηγική της ομάδας είναι να πάει να βγάλει μια καλή εικόνα, να εφαρμόσει αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όλα μετράνε σε διπλό βαθμό. Αν υπάρχει μια ομάδα από την οποία εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τα δικά της πόδια το πρωτάθλημα, αυτή είναι το ΑΠΟΕΛ. Φτάνει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Για εμάς είναι μια περίοδος (ο Απρίλιος) που είναι αρκετά βαρυφορτωμένη καθώς; Έχουμε και υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Όπως πάει το πρωτάθλημα υπάρχουν και εμβόλιμες αγωνιστικές τον Απρίλιο, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε παιχνίδια από Σαββατοκύριακο σε Τετάρτες.  Είναι σημαντικό ότι πληθαίνουν οι επιλογές για τον προπονητή μας».

Για τους τραυματίες…
«Το πρόβλημα του Ιωάννου ήταν μια θλάση πρώτου βαθμού και ήταν απόρροια που ήρθε από ένα τραυματισμό από χτύπημα. Αυτό κάνει την περίοδο αποθεραπείας του πιο σύντομη. Συμπλήρωσε ένα 10ημέρο, άρα επιστρέφει στα λογικά πλαίσια. Δύο παίκτες θα είναι εκτός, ο Βινίσιους ο οποίος αυξάνει ρυθμούς και ελπίζουμε να μπει στο χρονικό πλαίσιο που υπολογίζουμε. Χθες προπονήθηκε με ποδοσφαιρικά παπούτσια και είναι σημαντικό αυτό. Ο Αχίλλειος τένοντας δεν είναι μυς, είναι δύσκολος τραυματισμός και θα πάει όσο πιο αργά γίνεται για να είναι απόλυτα έτοιμος. Αυτό οροθετείται εντός των επόμενων 7-10 ημερών. Ο Εφραίμ όταν τραυματίστηκε φοβηθήκαμε για το χειρότερο. Είναι ευχάριστο που υπήρξε μόνο κάκωση και όχι κάτι περισσότερο. Δεν υπάρχει η λογική να πιεστεί για να επανέλθει. Βελτιώνει το πρόγραμμα του και ελπίζουμε να τον δούμε αγωνιζόμενο σε κάποια από τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος».

Για την διακοπή…
«Συγκρίνοντας προηγούμενες διακοπές από πλευράς ΑΠΟΕΛ αυτή ήταν η πιο ευεργετική. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Υπήρχε μια μεγάλη επιφόρτιση και σωματικά και πνευματικά. Το γεγονός ότι τελειώσαμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ήταν ένα ψυχολογικό άδειασμα και αυτό μας βοήθησε αρκετά».

Για το θέμα του συμβολαίου του Τόμας Κρίστιανσεν…
«Ο προπονητής δεν είπε κάτι που δεν ισχύσει. Από πλευράς των συζητήσεων ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή δεν μπήκαν πράγματα στο τραπέζι  για να δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο και δεν θα μπουν και πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για τα υπόλοιπα θέματα διανύθηκε απόσταση με την κάθοδο του Λορένθο;
«Προχώρησαν κάποια πράγματα, διανύθηκε απόσταση. Έγιναν δυο συναντήσεις της επιτροπής προγραμματισμού. Θα ξεκαθαρίσει και το ποσό που θα δαπανηθεί για τις προσθήκες».

Συνεχίζει με Cytavision το ΑΠΟΕΛ την περίοδο 2019-2022;
«Συνέχεια με Cytavision μέχρι το 2019, από κει και πέρα θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Εκφράστηκε το ενδιαφέρον από την Cytavision και είναι απόλυτα λογικό. Το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο εμπορική ομάδα του πρωταθλήματος και να είναι βέβαιος ο κόσμος ότι η ομάδα θα πάρει αυτά που πρέπει με βάση αυτή την εμπορικότητα».