27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Σοκ για την Τσέλσι στο Λονδρέζικο ντέρμπι, στραβοπάτησε πάλι η Γιουνάιτεντ (αποτελέσματα)

Σοκ για την Τσέλσι στο Λονδρέζικο ντέρμπι, στραβοπάτησε πάλι η Γιουνάιτεντ (αποτελέσματα)

By on 1 Απριλίου, 2017 0 703 Views

Θα ιδρώσει μέχρι να το πάρει η Τσέλσι. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε υπέστη ήττα-σοκ από την Κρίσταλ Πάλας στο Στάμφορντ Μπριτζ με 2-1 και έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες της να την πλησιάσουν.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «μπλε» αφού μόλις στο 5’ ο Σεσκ Φάμπρεγας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο, η απάντηση της Πάλας ήταν άμεση. Μόλις στο 9’ ο Γουιλφρίντ Ζαχά εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπεντέκε για να ισοφαρίσει το σκορ και δύο λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Βέλγο να είναι ο σκόρερ αυτή τη φορά. Η ομάδα του Πάρντιου είχε καταφέρει να τουμπάρει πολύ νωρίς τους Λονδρέζους, οι οποίοι δεν κατάφεραν σε σχεδόν 80 λεπτά που απέμεναν να ισοφαρίσουν και να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό.

Νέα εντός έδρας απώλεια για την Γιουνάιτεντ, που ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Γουέστ Μπρομ (0-0). Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν σαφώς ανώτερη ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την κατοχή και τις ευκαιρίες της σε ένα τέρμα, μένοντας στο μηδέν. Κάπως έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν αρκετά πίσω στη μάχη της τετράδας, έστω και εάν έχουν δύο ματς λιγότερα. Παράλληλα, αυτή η… γκέλα ήταν η τρίτη στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Τότεναμ, που μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε 2-0 της Μπέρνλι. Ο Ντάιερ στο 66’ άνοιξε το σκορ και έντεκα λεπτά μετά ο Σον διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σπουδαία νίκη για την Χαλ του Μάρκο Σίλβα, που επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ και παλεύει για να προλάβει το τρένο της σωτηρίας. Ο Άντι Κάρολ έδωσε στους φιλοξενούμενους το προβάδισμα στο 18’ αλλά οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος έφεραν τούμπα το ματς. Ο Ροόμπερτσον αρχικά ισοφάρισε το σκορ στο 53’ και ο Ρανόκια στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Σάββατο, 1/4

Λίβερπουλ-Έβερτον 3-1
(8’ Μανέ, 31’ Κουτίνιο, 60’ Οριγκί / 28’ Πένινγκτον)

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 1-2
(5’ Φάμπρεγας / 9’ Ζαχά, 11’ Μπεντέκε)

Μπέρνλι-Τότεναμ 0-2
(66’ Ντάιερ, 77’ Σον)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ 0-0

Λέστερ-Στόουκ 2-0
(25’ Εντιντί, 47’ Βάρντι)

Χαλ-Γουέστ Χαμ 2-1
(53’ Ρόμπερτσον, 85’ Ρανόκια / 18’ Κάρολ)

Γουότφορντ-Σάντερλαντ 1-0
(59’ Μπρίτος)

19:30 Σαουθάμπτον-Μπόρνμουθ

Κυριακή, 2/4

15:30 Σουόνσι-Μίντλεσμπρο

18:00 Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι