27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Δημόσια κριτική σε τέσσερις παίκτες του…

Δημόσια κριτική σε τέσσερις παίκτες του…

By on 2 Απριλίου, 2017 0 617 Views

Όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει νεύρα… φυλαχθείτε. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το 0-0 της Μαν. Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Μπρομ τα έβαλε ανοιχτά με τους παίκτες του «φωτογραφίζοντας» τους Μαρσιάλ, Ράσφορντ, Μχιταριάν και Λίνγκαρντ για… ανεπάρκεια στο σκοράρισμα.

«Σε μια ομάδα όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να δείχνεις συνεχή επιμονή και αποφασιστικότητα αν θέλεις να κατακτήσεις τίτλους. Στα ενενήντα λεπτά αυτού του αγώνα, ο Βαλένσια, ο Ρόχο, ο Μπαϊγί, ο Γιανγκ, ο Φελαϊνί και ο Κάρικ έδειξαν και επιμονή και αποφασιστικότητα. Οι άλλοι απλά δεν βγήκαν στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

«Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν φτάνει μόνο το ταλέντο. Βλέπω αρκετό από αυτό. Αρκεί και ένα γκολ για να… σκοτώσουμε τον αντίπαλό μας. Μπορείτε να δείτε πόσα γκολ έχουν βάλει οι Ράσφορντ, Λίνγκαρντ, Μχιταριάν και Μαρσιάλ. Ο Ζλάταν και ο Μάτα είναι αυτοί που έχουν σκοράρει τα περισσότερα. Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο, τότε η κατάσταση θα ήταν πολύ άσχημη», κατέληξε ο Μουρίνιο».