27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τριπλή μάχη για τον τίτλο, επτά στροφές πριν το τέλος…

Τριπλή μάχη για τον τίτλο, επτά στροφές πριν το τέλος…

By on 2 Απριλίου, 2017 0 709 Views

 

Νέα δεδομένα με τεράστιο ενδιαφέρων έχει διαμορφώσει η 29ή αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA όσο αφορά και την μάχη του τίτλου αλλά και τον υποβιβασμό. Το ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νιώθει όμως πλέον την ανάσα του Απόλλωνα και της ΑΕΚ που ελπίζουν για τίτλο.

Η ΑΕΚ πήγε στο ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με μοναδικό στόχο την νίκη, σαν να ήταν τελικός καθώς σε περίπτωση ήττας θα ήταν στο -12 από την κορυφή και θα έλεγε αντίο στις όποιες ελπίδες είχε για το πρωτάθλημα. Μέσα στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως πέτυχε μια επική ανατροπή, είναι πλέον είναι στο -6 από την κορυφή με πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα της Λευκωσίας.

Ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, νίκησε την Ομόνοια στο ΓΣΠ και είναι στο -4 από την περσινή πρωταθλήτρια.  Με 7 αγώνες, να απομένουν και οι τρείς ομάδες έχουν τις δικές τους πιθανότητες για τον τίτλο.

Στην υπόθεση υποβιβασμός η νίκη της Δόξας επι της Καρμιώτισσας και η ήττα του Άρη από τον Εθνικό στην Λεμεσό, έφεραν την ομάδα τις Κατωκοπιάς στο -4 από Άρη και Καρμιώτισσα, κάτι που προμηνύει μάχη μέχρι τέλους για το πιά ομάδα θα είναι αυτή που θα συνεχίσει στην Β’ κατηγορία την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ του Απόλλωνα και της ΑΕΚ μέχρι το τέλός του πρωταθλήματος CYTA:

ΑΠΟΕΛ: Ομόνοια, Απόλλων (εκτός), Ανόρθωση (εντός), ΑΕΛ (εκτός), ΑΕΚ (εντος), Ομόνοια, Απόλλων (εντός).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ανόρθωση (εκτός), ΑΠΟΕΛ (εντός), ΑΕΛ, ΑΕΚ (εκτός), Ομόνοια (εντός), Ανόρθωση (εντός), ΑΠΟΕΛ (εκτός).

ΑΕΚ: ΑΕΛ (εκτός), Ανόρθωση (εντός), Ομόνοια (εκτός), Απόλλων (εντός), ΑΠΟΕΛ (εκτός), ΑΕΛ (εντός), Ανόρθωση (εκτός).