26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Θα ήταν ανησυχητικό να μην δημιουργούσαμε ευκαιρίες”

«Θα ήταν ανησυχητικό να μην δημιουργούσαμε ευκαιρίες”

By on 3 Απριλίου, 2017 0 693 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε για το γεγονός ότι η Ανόρθωση δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, για τις απουσίες των Μίτροβιτς και Κόπριβετς, αλλα και για την επιστροφή του Αγκιλάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

«Ακόμα και μετά την κόκκινη κάρτα οι ποδοσφαιριστές υπερέβαλαν εαυτό, κάλυψαν περισσότερο χώρο από τους αντιπάλους, είχαν περισσότερα τρεξίματα και ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μετά την αποβολή του Κόπριβετς, έτρεξαν πολλοί να κρεμάσουν τον ποδοσφαιριστή που δεν έχασε λεπτό. Όπως υπάρχουν οι καλές μέρες είναι λογικό να έχει και κάποιες κακές στιγμές. Ο Παπαδόπουλος που κλήθηκε να αγωνιστεί ήταν καλός στις επεμβάσεις του. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Πέραν από τον Παπαδόπουλο είναι και ο Κατσιμήτρος» ανέφερε αρχικά για την αποβολή του Κόπριβετς.

Για το γεγονός ότι η Ανόρθωση δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος…  

«Θα ήταν ανησυχητικό να μην δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Χθες βρήκαμε 3-4 κλασσικές ευκαιρίες ήμασταν δημιουργικοί όμως δεν είχαμε την ουσία. Ήμασταν άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ ήταν και ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ σε καλή μέρα».

Για το ότι οι Μίτροβιτς και Κόπριβετς είναι τιμωρημένοι στον αγώνα με τον Απόλλωνα…  

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο και δυνατό αντίπαλο που έχει και τη δίψα για τη νίκη. Βλέπουμε τη δική μας ομάδα για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Αγκιλάρ που είναι εκτός εδώ και αρκετό καιρό…  

«Μέσα στη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του. Αυτή τη στιγμή θεωρείται αμφίβολος».