27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Η ομάδα δεν έχει πλέον το άγχος, οι ποδοσφαιριστές είναι πιο ελεύθεροι”

«Η ομάδα δεν έχει πλέον το άγχος, οι ποδοσφαιριστές είναι πιο ελεύθεροι”

By on 4 Απριλίου, 2017 0 621 Views

ΗΝέα Σαλαμίνα πέτυχε ευρεία νίκη επί του Ερμή χθες, και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδς Γιώργος Καζαμίας μίλησε για την βελτιωμένη εικόνα, τον προγραμματισμό και τα τηλεοπτικά.

Οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM :

Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Αν εξαιρέσω το ματς με την ΑΕΖ, ήταν η δεύτερη άνετη νίκη που πετύχαμε στο πρωτάθλημα. Με τον κ. Κονσεϊσάο βλέπουμε τη Νέα Σαλαμίνα όπως την θέλουν να την βλέπουν οι οπαδοί της. Είναι σοβαρή η ομάδα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε σε αυτή τη β’ φάση την 7η θέση»

Για την βελτιωμένη εικόνα: «Η ομάδα δεν έχει πλέον το άγχος, οι ποδοσφαιριστές είναι πιο ελεύθεροι. Ο προπονητής βρήκε το… κουμπί της ομάδας και πλέον έχουμε αυτοπεποίθηση. Ο κ. Κονσεϊσάο έχει δουλέψει πολύ και βλέπουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάζει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο»

Για τον προγραμματισμό: «Πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει η διοίκηση και για τα επόμενα δυο χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι ο προϋπολογισμός δεν θα πάει προς τα πάνω. Η σκέψη του προέδρου είναι ότι έχουν μείνει πλέον πολύ λίγοι άνθρωποι κοντά στην  ομάδα και πρέπει να τα τρέχουν όλα. Πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό πλάνο για να ενισχύσουμε τη διοίκηση, με εξωδιοικητικούς. Μιλάμε πάντοτε εθελοντικά».

Για τα τηλεοπτικά: «Θα πρέπει ο καθένας να προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη συμφωνία για την ομάδα του. Έχουμε αρχίσει τις επαφές ήδη και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».