27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

Νίκη χρυσάφι για την Καρμιώτισσα

By on 8 Απριλίου, 2017 0 672 Views

Μεγάλη και σημαντική βαθμολογικά νίκη για την Καρμιώτισσα η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Νέας Σαλαμίνας και αύξησε την διαφορά της από την Δόξα που νωρίτερα έμεινε στο ισόπαλο 3-3 κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Η Καρμιώτισσα στην πρώτη της ευκαιρία στο 8′ άνοιξε το σκορ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Αντάμοβιτς εκτός περιοχής. Αν και η Νέα Σαλαμίνα είχε συνεχώς την κατοχή της μπάλας, η Καρμιώτισσα είναι η ομάδα που πήγε στα αποδητίρια μπροστά στο σκόρ με το τέρμα του Αντάμοβιτς που ήταν και η μοναδική φάση για την ομάδα των Πολεμιδιών στο πρώτο μέρος.

Στο 82′  συνδυασμός μεταξύ Όρντος και Μπόλιανετς με τον τελευταίο να προλαβαίνει στην έξοδο τον Βεσελόφκσι και με όμορφο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-0.

Με αυτή της τι νίκη η Καρμιώτισσα πλέον ανασάνει πολύ καλύτερα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Λ.Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Όστοϊτς, Βαττής (55′ Όρντος), Γουϊλερ, Μπάρμπαρο (59′ Σταύρου), Αντάμοβιτς, Αρότσα, Μπόλιανετς, Πάσεκ, Σάλιακας

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Α.Κονσεισάο):Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης (37′ Μάτσι), Τσίνα, Γκράσι, Κούσουλος, Ντουντού (62′ Νεάκου), Σκοπελίτης, Μπεμπέ, Άντονιτς, Κολοκούδιας (55′ Τσούρτσουριτς), Μακρίεφ