18 Ιουνίου, 2024
  • 18 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς Λαμπάν και Τρισκόφσκι η ΑΕΚ αύριο στο Τσίρειο

Χωρίς Λαμπάν και Τρισκόφσκι η ΑΕΚ αύριο στο Τσίρειο

By on 8 Απριλίου, 2017 0 900 Views

Με πρωινή προπόνηση στο AEK ARENA ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο (Κυριακή 09/04, 18:00).

Μετά από τραυματισμό κατά την διάρκεια της βδομάδας έμεινε εκτός αποστολής ο Laban, καθώς και ο τιμωρημένος Trickovski. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι νεαροί Μιχαήλ, Mούσιτς, Κακουλλής και Κωνσταντίνου που θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ21.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της γηπεδούχου ομάδας από την Δικαστική Επιτροπή και θα ισχύσει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ σε σχέση με ποινές κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κανονισμός προνοεί ότι σε περίπτωση επιβολής ποινής κεκλεισμένων των θυρών για αγώνα, δικαίωμα εισόδου στο Στάδιο έχουν συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από την μητέρα τους. Επιπρόσθετα, επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Τόσο οι συνταξιούχοι, όσο και τα παιδιά με τις μητέρες τους πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο και στην είσοδο να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα. Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος, ενώ θα πάρουν θέση στην Δυτική εξέδρα και θα εισέρχονται από την είσοδο 1.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα στo 1 ευρώ.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα (17:00) πριν την έναρξη του αγώνα.