27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • “Αυτό που μας ικανοποιεί αφάνταστα είναι ότι ο κ. Μπαλταζάρ διαχειρίζεται πολύ σωστά το υλικό”

“Αυτό που μας ικανοποιεί αφάνταστα είναι ότι ο κ. Μπαλταζάρ διαχειρίζεται πολύ σωστά το υλικό”

By on 10 Απριλίου, 2017 0 583 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, αναφέρθηκε στη σημασία της επιτυχίας κόντρα στην ΑΕΚ, για την παρουσία λιγοστού κόσμου, για τον αγώνα με την Ομόνοια, αλλά και το πρίν του προέδρου στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη και βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας. Ψάχναμε να κάνουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά την επιτυχία το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Χθες δώσαμε μεγάλη αξία και σημασία σε εκείνη τη νίκη. Τα καταφέραμε και είναι πολύ σημαντικό, σε μια πολύ δύσκολη βδομάδα με ένα αγωνιστικό Γολγοθά που θα συνεχιστεί μεθαύριο σε ένα δύσκολο γήπεδο για μας» ανέφερε αρχικά.

Για το ότι ο αγώνας έγινε στην παρουσία λιγοστών θεατών…

«Όταν τα παιχνίδια είναι χωρίς κόσμο, είναι σαν το φαγητό χωρίς αλάτι. Το πιο δυνατό όπλο ήταν της ΑΕΛ ήταν ανέκαθεν ο μεγάλος της κόσμου. Δεν θέλουμε άλλες τιμωρίες για να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας αφού είναι δύσκολο να παίζεις μπροστά σε τόσο λίγο κόσμο. Ευτυχώς τα καταφέραμε. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν ότι είχαν. Συγκέντρωση από σήμερα και καλή ζωή μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια…

«Η δουλειά έχει ξεκινήσει από τώρα για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια. Ξέρουμε ότι υπάρχει κούραση, όμως τα υπόλοιπα είναι θέματα του προπονητή. Αυτό που μας ικανοποιεί αφάνταστα είναι ότι ο κ. Μπαλταζάρ διαχειρίζεται πολύ σωστά το υλικό που έχει στα χέρια του και έχει καταφέρει πολλά σε μια εποχή που είναι πολύ δύσκολη για το οικοδόμημα της ΑΕΛ. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να δουλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Όταν τα παρατάς δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις. Αυτή η ομάδα δεν τα παράτησε. Είναι και θέμα νοοτροπίας αυτό. Είναι σημαντικό που η ομάδα είναι εκεί και παλεύει και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Ήταν 4 δύσκολες αγωνιστικές με εκτός έδρας παιχνίδια και έχουμε τώρα ακόμα μια έξοδο. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα μας, όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι, αλλά είναι σημαντικό που στο δεύτερο γύρο θα έχουμε αρκετά παιχνίδια στην έδρα μας».

Για το πριμ του Ανδρέα Σοφοκλέους στους παίκτες…

«Έχει επιβραβευτεί αυτή η προσπάθεια. Προσπαθεί και αυτός και δεν τα βάζει κάτω. Είναι και αυτός πεισματάρης και στόχος μας, όπως είπε από την πρώτη μέρα, είναι να πετύχουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Τίποτα δεν είναι εύκολο».