14 Απριλίου, 2024
  • 14 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Η UEFA πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε ζώα…

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Η UEFA πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε ζώα…

By on 13 Απριλίου, 2017 0 982 Views

Oι παίκτες της Ντόρτμουντ νιώθουν τυχεροί που είναι ζωντανοί μετά την επίθεση το βράδυ της Τρίτης στο πούλαμν της ομάδας, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να μιλάει για τις δύσκολες ώρες που πέρασε εκείνος και οι συμπαίκτες του, ρίχνοντας τα βέλη στην UEFA

«Αρχικά είμαι χαρούμενος που έζησα. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου κι εύχομαι κανείς να μην περάσει κάτι ανάλογο. Μετά τα χθεσινά δεν έχω… χώρο μέσα μου για να σκεφτώ το παιχνίδι. Η UEFA πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε ζώα. Είμαστε άνθρωποι που έχουν οικογένειες και παιδιά στο σπίτι. Δεν είμαστε ζώα. Είμαι χαρούμενος επειδή όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι ζωντανοί.

Είναι πολύ δύσκολο σήμερα να σκεφτείς και να παίξεις ποδόσφαιρο. Για όλους είναι δύσκολο να… πάνε στην δουλειά μετά την χθεσινή μέρα. Ελπίζω ότι μας συνέβη να μην συμβεί ποτέ σε κανέναν. Ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και με τον προπονητή μας. Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Νιώθω αυτό που σας περιέγραψα νωρίτερα: Νιώθω σαν ένα ζώο και όχι άνθρωπος. Όποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλο ήταν για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής Έλληνας αμυντικός.