8 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 8 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Η προτεραιότητα μας όμως είναι να κερδίζουμε, έστω και δύσκολα»

«Η προτεραιότητα μας όμως είναι να κερδίζουμε, έστω και δύσκολα»

By on 13 Απριλίου, 2017 0 737 Views

Για την νίκη της Ομόνοιας κόντρα στην ΑΕΛ, την εικόνα της ομάδας, τους Χριστοφή και Ντάρμπισαιάρ, τον στόχο της Ευρώπης και τον προγραμματισμο της επόμενης χρονιάς μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ:

«Είμαστε στη τελική ευθεία της σεζόν και αυτό που μετράει κυρίως είναι το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό πως πήραμε τρεις βαθμούς. Περάσαμε δύσκολες μέρες μετά τα δύο τελευταία αποτελέσματα που είχαμε. Μείναμε όμως ενωμένοι, κάναμε την αυτοκριτική μας και οι παίκτες βρήκαν την δύναμη για να πάρουν τη νίκη. Θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να βγούμε στην Ευρώπη. Η αγωνιστική παρουσία περνά σε δεύτερη μοίρα, θα προσπαθούμε ωστόσο να βελτιωνόμαστε. Ο στόχος είναι η νίκη, αυτό μας ενδιαφέρει σε κάθε παιχνίδι».

Για την εικόνα της Ομόνοιας και αν είναι ψυχολογικός ο λόγος:

«Δεν είναι ένας ο λόγος. Χθες μετά το 20 λεπτο η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη. Είναι και ψυχολογικοί λόγοι, αλλά και άλλοι. Η προτεραιότητα μας όμως είναι να κερδίζουμε, έστω και δύσκολα».

Για τους Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ που σκόραραν απέναντι στην ΑΕΛ:

«Είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση που είμαστε τώρα, παίκτες με προσωπικότητα και χαρακτήρα να κερδίζουν παιχνίδι με προσωπικές τους ενέργειες. Είναι πολύ πιθανό να κριθούν παιχνίδι με μια κίνηση ενός ποδοσφαιριστή με χαρακτήρα. Θέλουμε οι παίκτες κλειδιά να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας».

Για τον στόχο της Ευρώπης:

«Για να φθάσουμε την 3η θέση θα χρειαστεί να κάνουμε 3 ή 4 νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Η 4η θέση είναι εκεί ανοικτή, είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες σε Ομόνοια και ΑΕΛ. Πιστεύω μέσω αυτής της θέση θα βγούμε στην Ευρώπη, αν στην τελική βγάλει ομάδα στην Ευρώπη η συγκεκριμένη θέση. Νιώθω την ανάγκη να πω κάτι. Κανονικά δεν έπρεπε να ήταν καν στόχος για την Ομόνοια η Ευρώπη. Έπρεπε να είναι αυτονόητο να είμαστε κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Ο πήχης δεν έχει πέσει. Πρέπει να είναι η τελευταία φορά που το συζητάμε αυτό. Αλλιώς θα σημαίνει πως έχουμε αποτύχει».

Για την συνεργασία με τον Ντάρμπισαϊαρ και τον Χριστοφή:

«Γίνονται σκέψεις για επέκταση της συνεργασίας με τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, είναι νωρίς όμως να το συζητάμε αυτό το θέμα. Σε ότι αφορά τον Δημήτρη, υπάρχει ειλικρινείς διάθεση και από τις δύο πλευρές για να ανανεωθεί η συνεργασία. Συζητάμε να γίνει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου για αρκετά χρόνια».

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου και τον προγραμματισμό:

«Όλες οι αποφάσεις που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, είναι σε συνεννόηση με το τεχνικό επιτελείο. Οι ενέργειες που αφορούν τον προγραμματισμό βρίσκονται σε εξέλιξη. Αποφάσεις θα παρθούν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα για μεταγραφές. Μέχρι το τέλος του μήνα ο κ. Χριστοδούλου θα βρίσκεται στο εξωτερικό».

Για τους τραυματίες:

«Ο Βύντρα έχει μυϊκό πρόβλημα και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Κλέιτον είχε κάποιες ενοχλήσεις λόγω επιβάρυνσης με τους συνεχόμενες αγώνες και θα είναι έτοιμος, ο Ανδρέας Παναγιώτου είχε χτύπημα στον ώμο αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, ο Κύπρου είχε διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση αλλά θα είναι εντάξει, ο Άρνασον αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα, θα αξιολογηθεί η κατάσταση του τις επόμενες 2-3 μέρες. Συνοψίζοντας ο Βύντρα είναι αμφίβολος με ΑΕΚ και ο Άρνασον πρέπει να αναμένουμε τις εξετάσεις για να δούμε αν θα είναι διαθέσιμος».