21 Απριλίου, 2024
  • 21 Απριλίου, 2024

Η αστυνομία για τα επεισόδια στο μπάσκετ

By on 19 Απριλίου, 2017 0 676 Views

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία για τα χθεσινά επεισόδια στο μπάσκετ:

«Επεισόδια που οδήγησαν στην οριστική διακοπή του καλαθοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας, σημειώθηκαν χθες βράδυ στο Λευκόθεο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά όταν ρίφθηκαν εντός του γηπέδου δύο κροτίδες. Ένα λεπτό πριν από τη λήξη του αγώνα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου διάφορα αντικείμενα, κροτίδες και φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί οριστικά.

Μέλη της Αστυνομίας, τα οποία αστυνόμευαν τον αγώνα, δέχθηκαν επίθεση με αντικείμενα από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα τέσσερα μέλη της αντιοχλαγωγικής ομάδας της ΑΔΕ Λευκωσίας να τραυματιστούν ελαφρά.

Τα μέλη της ομάδας της ΑΕΚ μαζί με αριθμό φιλάθλων τους, επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και με συνοδεία δύο περιπόλων της Αστυνομίας συνοδεύτηκαν εκτός Λευκωσίας.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά τη λεωφόρο Σ. Κυπριανού (κοντά στον κυκλικό κόμβο Τσερίου), άγνωστοι έριξαν πέτρες στο λεωφορείο.

Από τον πετροβολισμό ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας, προκλήθηκαν όμως ζημιές στα γυαλιά του λεωφορείου. Ζημιές, επίσης προκλήθηκαν σε δύο οχήματα και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται».