27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Κοντά στην αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κοντά στην αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

By on 19 Απριλίου, 2017 0 854 Views

Φέτος έχει πάρει μέρος σε 19 παιχνίδια μέχρι στιγμής, χωρίς όμως να μπορεί να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ από το 2011 και στα έξι χρόνια του εκεί δεν έχει καταφέρει πολλά πράγματα. Πλέον όμως τα ηλικιακά πλαίσια αρχίζουν να πιέζουν και ο Άγγλος πρέπει με κάποιο τρόπο να αναζωπυρώσει την καριέρα του.

«Λογικό είναι να υπάρχουν τέτοια σενάρια, ιδίως όταν πλησιάζει η περίοδος μεταγραφών και όταν δεν αγωνίζομαι. Όμως όπως έχω πει πολλές φορές, αυτό που θέλω εγώ είναι να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον δεν είμαι σε θέση να το ξέρω», δήλωσε αρχικά στη Mirror o Γιάνγκ.

Είναι σίγουρα δυσάρεστο να μην αγωνίζεσαι, όμως εκεί φαίνονται οι σωστοί επαγγελματίες. Όταν σε χρειαστεί ο προπονητής πρέπει να είσαι σε θέση να προσφέρεις το 110% των δυνατοτήτων σου, προκειμένου να τον δικαιώσεις για την επιλογή του. Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και ο Γιάνγκ από τη μέρα που πήγε στους «κόκκινους διαβόλους».

«Συγκεντρώνομαι στο επόμενο παιχνίδι, προκειμένου όταν χρειαστεί να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό που θέλω είναι να παίξω σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν. Να δώσω το 100% μου και στη συνέχεια θα δούμε», συμπλήρωσε.